Ένα dieselpunk metroidvania παιχνίδι διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store!

Το Epic Games Store ανανεώνει τα δωράκια για τη νέα εβδομάδα και αυτή τη φορά προσφέρει σε όλους τους gamers τη δυνατότητα να αποκτήσουν το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, αρκεί να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο μέχρι την επόμενη Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024. Το παιχνίδι, πάντως, είχε δοθεί και πάλι ως δώρο από το κατάστημα τον Δεκέμβριο του 2022, αλλά με χρονικό περιθώριο μόνο μιας ημέρας. Επομένως, εάν δεν το είχατε προλάβει τότε, τώρα έχετε αρκετό καιρό στη διάθεση σας για να το κάνετε δικό σας.

Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch προσφέρει μια Metroidvania εμπειρία, δίνοντας στους παίκτες πολλαπλούς σφιχτοδεμένους και διασυνδεδεμένους χάρτες με το δικό τους οπτικό στυλ και δύσκολες συναντήσεις μάχης. Τα συστήματα μάχης έχουν επαινεθεί ιδιαίτερα τόσο από τους gamers, όσο και από τους κριτικούς. Τα στυλ μάχης Fist, Drill και Whip προσφέρουν ευκαιρίες για την εξουδετέρωση των εχθρών ανάλογα με τις διάφορες καταστάσεις. Οι παίκτες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ κάθε στυλ ακόμη και μεταξύ των combos, επιτρέποντάς τους να χτυπήσουν εχθρούς από μεγάλη απόσταση, να μεταβούν σε επιθέσεις τύπου AOE και να κάνουν ισχυρότερα χτυπήματα χωρίς να χάσουν τίποτα.

Πριν από έξι χρόνια, η Machine Legion εισέβαλε και αποίκισε την πόλη Torch City, η οποία αρχικά κατοικούνταν από ζώα. Ο Rayton, πρώην στρατιώτης στον αντιστασιακό αγώνα, ζει από τότε απομονωμένος. Μετά τη βίαιη σύλληψη του φίλου του, ο Rayton ανακτά τη μηχανική του γροθιά και ξεκινάει την αντεπίθεση του. Και δεν περιμένει ποτέ ότι έχει εμπλακεί σε μια μεγαλύτερη πλεκτάνη μεταξύ της μαφίας, της εξέγερσης και της λεγεώνας. Ο συνδυασμός της dieselpunk αισθητικής και της αρχιτεκτονικής ανατολίτικου στυλ οικοδομεί το βασικό οπτικό στυλ της Torch City, εκθέτοντας τον κόσμο με την έντονη σύγκρουση μεταξύ των τριχωτών ζώων και του μηχανικού στρατού από την εμφάνισή τους μέχρι τη φύση.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch - [Epic Games Store Link]

Loading