Ένα Lovecraftian RPG διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Αφήνοντας πίσω το...ντόνατ της περασμένης εβδομάδας, το Epic Games Store επιστρέφει με άλλο ένα φρέσκο δώρο ακριβώς στην ώρα του. Αυτή τη φορά, οι PC gamers μπορούν να αποκτήσουν ένα αντίγραφο του Sunless Skies: Sovereign Edition για να το κρατήσουν δωρεάν για πάντα, με την προσφορά να ισχύει για τις επόμενες επτά ημέρες, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024.

Το παιχνίδι προέρχεται από την Failbetter Games και σε αυτό το Lovecraftian RPG εξερεύνησης οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο μιας διαστημικής ατμομηχανής για να ταξιδέψουν στο σύμπαν στο όνομα της βικτοριανής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, οι παίκτες θα επεκτείνουν την ιστορία του χαρακτήρα τους και θα αναβαθμίζουν το πλοίο που χρησιμοποιούν για να προετοιμαστούν για τυχόν επερχόμενες φρικαλεότητες.



Στους εχθρούς περιλαμβάνονται τα πάντα, από αντίπαλα πλοία και πειρατές μέχρι τέρατα. Υπάρχει όμως και η πτυχή της διαχείρισης του πλοίου, όπου το ηθικό του πληρώματος, οι εφιάλτες του καπετάνιου, ακόμα και τα καύσιμα και οι προμήθειες είναι πράγματα για τα οποία θα πρέπει να ανησυχείτε εξερευνώντας αυτό το σύμπαν γοτθικού τρόμου.

Ο καπετάνιος σας πρέπει να βρει το δρόμο του σε αυτόν τον απίθανο κόσμο, καθώς εμπορεύεται, εξερευνά, πολεμά και επιβιώνει. Διαλέξτε προσεκτικά το στρατόπεδό σας, γιατί μπορεί να είστε αυτό που θα αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων - θα υποστηρίξετε τη νέα αυτοκρατορία της Αυτού Μεγαλειότητας ή τους επαναστάτες που σκοπεύουν να αποτινάξουν την κυριαρχία του Λονδίνου; Ή μήπως απορρίπτετε τέτοιες ανησυχίες και σκοπεύετε να διαγράψετε τη στενή πορεία μεταξύ των δύο; Θα αποσυρθείτε θριαμβευτές ή θα χαθείτε στο σκοτάδι;

Sunless Skies: Sovereign Edition - [Epic Games Store Link]

Loading