Επίσημο: Το trifoldable της Huawei παρουσιάζεται στις 10 Σεπτεμβρίου!

Η Huawei προγραμμάτισε «μεγαλειώδη εκδήλωση» για τις 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα αποκαλύψει νέα προϊόντα. Το κύριο poster απεικονίζει το περιβόητο tri-foldable με δύο αντίθετους μεντεσέδες, που σημαίνει ότι η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση του όντως τον Σεπτέμβριο, όπως υποσχέθηκε ο CEO, κ. Richard Yu.

Η εταιρεία έχει κρατήσει τη νέα πρωτοποριακή συσκευή κρυφή και δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα γι' αυτήν, πέρα από το γεγονός ότι θα έχει αναδίπλωση τύπου Z. Δεν υπήρξαν φήμες ή διαρροές, γεγονός που υποδηλώνει ότι είτε η Huawei κρατάει σφιχτά τις διαρροές είτε την πιο ρεαλιστική επιλογή, ότι το trifoldable είναι ακόμα πρωτότυπο και θα δούμε μόνο μια επίδειξη.

Ένα άλλο teaser υπαινίχθηκε μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού οχήματος Aito M9 με πέντε θέσεις αντί για έξι. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε τα φημολογούμενα Watch GT 5 και Watch D2 με το πρόσφατα ανακοινωμένο υλικό TruSense.

Το νέο Aito M9 αναμένεται να είναι παρόμοιο με την αρχικά λανσαρισμένη έκδοση, αλλά με διάταξη πέντε θέσεων, όπως αναφέρει το επίσημο poster, για να «ικανοποιήσει κάθε φαντασία της φαντασμαγορικής ζωής σας». Το κορυφαίο SUV είναι ένα κοινό project μεταξύ της Huawei και της Seres. Η εταιρεία τεχνολογίας φέρνει το HarmonyOS στο ταμπλό με τη φωνητική βοηθό Celia, καθώς και τεχνογνωσία σε chips, αισθητήρες LiDAR, αναγνώριση προσώπου για την εκκίνηση του οχήματος και άλλα σημαντικά εξαρτήματα.

[via]

Loading