Επιστροφή στα διπλά δώρα για το Epic Games Store

Επιστροφή στα διπλά δώρα για το Epic Games Store, καθώς αυτήν την εβδομάδα, τα CYGNI: All Guns Blazing και DNF Duel κατέφθασαν για τους PC gamers προκειμένου να τα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν. Μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 15 Αυγούστου, μπορείτε να προσθέσετε ένα αντίγραφο κάθε παιχνιδιού μόνιμα στη βιβλιοθήκη σας στο κατάστημα.

Το CYGNI: All Guns Blazing είναι μια ολοκαίνουργια κυκλοφορία, η οποία προσγειώθηκε στο PC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από την Konami. Πρόκειται για ένα shoot-em up που διαδραματίζεται στο Διάστημα, επιτρέποντας στους παίκτες να αντιμετωπίσουν ορδές εχθρών που γεμίζουν την οθόνη ανά πάσα στιγμή με σφαίρες.

Μια ανελέητη επίθεση με εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία, ηχητικά τοπία που ξεχειλίζουν από τα αυτιά και δράση που λιώνει το μυαλό κάνει το CYGNI πρωτοπόρο για την επόμενη γενιά των shoot-em ups. Με λιγότερα όπλα και άνδρες, βυθιστείτε σε έναν ουρανό γεμάτο κινδύνους σε μια τελευταία μάχη επιβίωσης. Επιλέξτε να διοχετεύσετε την ισχύ μεταξύ των συστημάτων όπλων ή ασπίδων και αντιμετωπίστε αδυσώπητα κύματα επίγειων και εναέριων εχθρών. Αναβαθμίστε το σκάφος σας παίρνοντας νέα τεχνολογία και εξουδετερώστε κολοσσιαία εξωγήινα αφεντικά σε βίαιες μάχες, κάντε ό,τι χρειαστεί για να επιβιώσετε.

Το επόμενο παιχνίδι θα είναι το DNF Duel, ένα fighting game που κυκλοφόρησε το 2022 στο πλαίσιο της σειράς Dungeon and Fighter της NEXON. Ο τίτλος που περιλαμβάνει 16 χαρακτήρες επιτρέπει στους gamers να μάχονται μεταξύ τους σε online αγώνες ή να επιλέξουν τοπικά modes για να παίξουν την ιστορία ή να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε practice modes.

Το DNF Duel αναπαριστά άψογα τις εμβληματικές τάξεις από το κλασικό RPG Dungeon and Fighter. Είτε πρόκειται για τους αστραπιαίους και φανταχτερούς πυροβολισμούς του πονηρού Ranger είτε για την αχαλίνωτη ωμή δύναμη του μανιώδους Berserker, τα εικονικά χαρακτηριστικά κάθε χαρακτήρα έχουν ενισχυθεί και επανεπεξεργαστεί.

CYGNI: All Guns Blazing - [Epic Games Store Link]

DNF Duel - [Epic Games Store Link]

Loading