Ετοιμαστείτε για πτήσεις στο νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store!

Το Epic Games Store έχει έτοιμο ένα ολοκαίνουργιο δώρο για τους PC gamers. Η τελευταία προσφορά αντικαθιστά το Sunless Skies που μοιράστηκε την περασμένη εβδομάδα με το The Falconeer. Όπως πάντα, έχουμε στη διάθεση μας μία εβδομάδα (μέχρι την επόμενη Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024) για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο προκειμένου να προστεθεί και να παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας.

Το παιχνίδι αποτελεί δημιουργία του Tomas Sala, ενός ανεξάρτητου προγραμματιστή, και σας βάζει να ανεβαίνετε στην κορυφή γιγάντιων πολεμικών πουλιών για να εξερευνήσετε αυτόν τον τεράστιο ωκεάνιο κόσμο και να συμμετάσχετε σε αερομαχίες στους ουρανούς του. Υπάρχουν πολλαπλές εκστρατείες για να περάσετε καθώς παίζετε έναν Falconeer, κάθε μία από τις οποίες δίνει προοπτικές διαφορετικών φατριών σε αυτόν τον διαιρεμένο κόσμο. Η επιτυχία στις αποστολές σημαίνει επίσης αναβαθμίσεις στο οπλοστάσιο και τις πτητικές σας ικανότητες. Όντας κυρίως ένα παιχνίδι αερομαχίας, ο προγραμματιστής συνιστά τη χρήση ενός χειριστηρίου ή ενός μοχλού πτήσης για να το απολαύσετε πλήρως, αλλά μπορεί να παιχθεί άνετα με ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Πετάξτε στους ουρανούς πάνω σε ένα μεγαλοπρεπές πολεμικό πουλί, εξερευνήστε έναν εκπληκτικό ωκεάνιο κόσμο και εμπλακείτε σε επικές αερομαχίες, σε αυτό το υποψήφιο για BAFTA παιχνίδι αερομαχιών από τον Tomas Sala. Προοδεύστε μέσα από επικίνδυνες αποστολές και δευτερεύοντα quests, χειριζόμενοι το αστραποβόλο σας για να προστατεύσετε τα πλοία σας από πειρατές, kraken και άλλες απειλές. Βουτήξτε στα βάθη των ωκεανών, πετάξτε πάνω από τα σύννεφα για να δώσετε μάχη με γιγάντιες καβουροπόλεις ή εμπλακείτε σε λυσσαλέες αερομαχίες εναντίον του μυστηριώδους τάγματος Mancer Order που ελέγχει και ρυθμίζει την τεχνολογία.

The Falconeer - [Epic Games Store Link]

Loading