F1: Πρώτο trailer για την πανάκριβη παραγωγή της Apple με τον Brad Pitt

Το πρώτο trailer για τη νέα ταινία F1 του σκηνοθέτη Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick), είναι εδώ και παρουσιάζει τον συνταξιούχο πιλότο του Brad Pitt να επιστρέφει στην πίστα για να καθοδηγήσει το επόμενο μεγάλο αστέρι της Formula 1. Το teaser είναι εξαιρετικά σύντομο, αφού προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του βρετανικού Grand Prix στις 7 Ιουλίου, αλλά και πάλι μας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από το επερχόμενο αθλητικό δράμα.

Ξεκινά με τον Sonny Hayes (τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Brad Pitt), έναν οδηγό που αγωνιζόταν τη δεκαετία του '90 πριν ένα ατύχημα τον αναγκάσει να αφήσει στην άκρη το κράνος του, να εξηγεί στον χαρακτήρα της Kerry Condon, την Kate, ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσει η ομάδα τους είναι να περάσουν τέλεια τις στροφές της πίστας. "Η Redbull, η Ferrari, η Mercedes, η Aston, τώρα η McLaren, όλες έχουν ταχύτητα στις ευθείες. Η δική μας ευκαιρία είναι να παλέψουμε στις στροφές. Πρέπει να φτιάξουμε το μονοθέσιό μας για μάχη", λέει, για να του απαντήσει το μέλος του πληρώματος του pit-stop: "Πώς υποτίθεται ότι θα το κάνω αυτό ασφαλές;"

"Ποιος μίλησε για ασφάλεια;" Ο Sonny ανταπαντά με ένα χαμόγελο, το οποίο μεταμορφώνει το teaser σε ένα μοντάζ με γρήγορα πλάνα οδήγησης και ματιές στους χαρακτήρες του Javier Bardem και του Tobias Menzies, οι οποίοι φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι για κάτι.

Αν και δεν τους είδαμε στο trailer, οι αληθινοί επαγγελματίες πιλότοι Lewis Hamilton, Max Verstappen, Carlos Sainz Jr., Sergio Pérez και Benoit Treluyer, καθώς και ο πρώην μηχανικός που μετατράπηκε σε μάνατζερ ομάδας, Guenther Steiner, πρόκειται να υποδυθούν τους εαυτούς τους στην ταινία.

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του F1, αλλά επιβεβαίωσε ότι η πρωτότυπη ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιούνιο πριν από το ντεμπούτο της στην υπηρεσία streaming Apple TV+. Φημολογείται, μάλιστα, ότι το budget ξεπέρασε τα $300 εκατ., αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από την παραγωγή.

Loading