Football Manager 25: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Football Manager 25 βρίσκεται επιτέλους καθ' οδόν, με την Sports Interactive να επιβεβαιώνει την είδηση και να ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι θα φτάσει σε PC, Mac, Xbox και PS5 στις 26 Νοεμβρίου. Παράλληλα, το FM25 Mobile θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix, ενώ το FM25 Touch αναμένεται να έρθει στο Nintendo Switch στις 3 Δεκεμβρίου.

Το FM25 έρχεται με δύο μεγάλες αναβαθμίσεις: μια αλλαγή στη μηχανή Unity (παντού εκτός από τα κινητά) και το γυναικείο ποδόσφαιρο που φτάνει στον ίδιο κόσμο με τις ανδρικές ομάδες. Η SI, που ανήκει στη Sega, ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ανάπτυξη γυναικείων παιχνιδιών το 2021, υποστηρίζοντας ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να γίνει, προκειμένου να προσφέρει το ίδιο βάθος με τα ανδρικά. Πέρυσι, επιβεβαίωσε ότι οι γυναικείες ομάδες θα υπάρχουν στο FM25.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής του Sports Interactive Studio, Miles Jacobson, δήλωσε:

Ο κόσμος θα δει δύο από τα πολυετή μας σχέδια να καρποφορούν: τη μετάβαση στη μηχανή Unity και την εισαγωγή του γυναικείου ποδοσφαίρου. Μας δίνει ένα πραγματικό αίσθημα επιτυχίας να αρχίσουμε να μοιραζόμαστε τη σκληρή δουλειά μας μαζί σας και ανυπομονούμε πραγματικά να σας δείξουμε περισσότερα από το παιχνίδι τις εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή, όποιος προπαραγγείλει το FM25 για PC ή Mac από έναν εγκεκριμένο από τη SEGA ψηφιακό κατάστημα λιανικής πώλησης θα έχει έκπτωση 10%. Η SI θα ανακοινώσει τις προπαραγγελίες για τις εκδόσεις Xbox και PS5 σε μεταγενέστερο χρόνο.

Loading