GIGABYTE AORUS Z890: Οι νέες μητρικές με πρωτοποριακές AI καινοτομίες για τους νέους επεξεργαστές Intel Core Ultra

Η GIGABYTE ανακοινώνει την κυκλοφορία των μητρικών καρτών της σειράς AORUS Z890. Αυτές οι νέες σειρές εισάγουν την πρωτοποριακή D5 Bionic Corsa, μια συλλογή από AI-enhanced καινοτομίες που καλύπτουν το software, το hardware και το firmware για μέγιστη απόδοση και signal optimization. Μαζί με τα αναβαθμισμένα user-friendly χαρακτηριστικά, η σειρά AORUS Z890 αποτελεί την πιο ισχυρή και έξυπνη πλατφόρμα για τους νέους επεξεργαστές Intel Core Ultra.

Στο επίκεντρο της σειράς AORUS Z890 βρίσκεται η D5 Bionic Corsa, μια AI-enhanced τεχνολογία για τη μνήμη DDR5. Το επαναστατικό αυτό πρόγραμμα ανεβάζει την απόδοση της μνήμης DDR5 σε πρωτοφανή επίπεδα 9500+ MT/s, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα το software, το hardware και το firmware. Το AI SNATCH Engine υπολογίζει με έξυπνο τρόπο τις καλύτερες διαμορφώσεις μνήμης DDR5 XMP και CPU, αυξάνοντας τις ταχύτητες έως και 20%. Με το XMP AI BOOST και το CPU AI BOOST, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν κορυφαίες επιδόσεις overclocking με ένα μόνο κλικ. Από την πλευρά του hardware, το AI-Driven PCB Design χρησιμοποιεί AI simulations για την ελαχιστοποίηση του signal reflection κατά 28,2%, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα του σήματος για μέγιστη απόδοση σε πολλαπλά επίπεδα. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός VRM, σε συνδυασμό με την τεχνολογία DDR Wind Blade, μειώνει τις θερμοκρασίες έως και 10°C για καλύτερη θερμική απόδοση. Από την πλευρά του firmware, το HyperTune BIOS ενσωματώνει AI-driven βελτιστοποιήσεις για τη λεπτομερή ρύθμιση του Memory Reference Code (MRC), εξασφαλίζοντας συνεχείς υψηλές επιδόσεις τόσο για τους λάτρεις του gaming όσο και για τους λάτρεις του multitasking.

Η σειρά AORUS Z890 διαθέτει user-friendly καινοτομίες που απλοποιούν τις διαδικασίες χτισίματος και αναβάθμισης. Με το WIFI EZ-PLUG, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν την κεραία Wi-Fi σε μόλις ένα δευτερόλεπτο, αποφεύγοντας το παραδοσιακό τρόπο εγκατάστασης. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης το PCIe EZ-Latch Plus για εύκολη αφαίρεση της κάρτας γραφικών, το M.2 EZ-Latch Plus και το M.2 EZ-Latch Click για εγκατάσταση SSD M.2 και ψύκτρας χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων. Επιπλέον, για μια ευέλικτη προσθήκη, το Sensor Panel Link παρέχει μια εσωτερική υποδοχή HDMI ή Type-C για την εγκατάσταση small display. Επιπλέον, η τεχνολογία Wi-Fi 7 εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορες ασύρματες ταχύτητες και βελτιστοποιημένη συνδεσιμότητα με την directional ultra-high gain antenna.

Με μια ευρεία γκάμα μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των XTREME, MASTER, PRO, ULTRA και ELITE, η σειρά AORUS Z890 απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Loading