God of War Ragnarok: Έρχεται και στα PCs τον Σεπτέμβριο!

Η Sony πραγματοποίησε τα ξημερώματα την εκδήλωση State of Play και μέσα σε 30 λεπτά μας έδωσε μια καλή γεύση από τα επερχόμενα παιχνίδια για το PS5 και το PSVR2. Ωστόσο, μία από τις ανακοινώσεις ήταν καθαρά αφιερωμένη στο PC, με μια άλλη μεταφορά να αποκαλύπτεται. Επιβεβαιώνοντας προηγούμενες διαρροές, η Sony φέρνει τελικά το God of War Ragnarök στα PCs, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια από την κυκλοφορία του τίτλου για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 ως αποκλειστικότητα.

Ο τίτλος που αναπτύχθηκε από το Santa Monica Studio έρχεται στο PC στις 19 Σεπτεμβρίου 2024 και η Jetpack Interactive είναι το στούντιο που βρίσκεται πίσω από τη διαδικασία της μεταφοράς. Πρόκειται για το ίδιο στούντιο που χειρίστηκε τη διαδικασία μεταφοράς του πρώτου παιχνιδιού στο PC το 2022. Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει επίσης τις φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με το ότι ο τίτλος θα είναι η επόμενη μεταφορά που θα έρθει από τα στούντιο του PlayStation.

Η έκδοση PC του Ragnarök θα προσφέρει ξεκλείδωτους ρυθμούς καρέ και υποστήριξη πραγματικής ανάλυσης 4K για πρώτη φορά, αναδεικνύοντας «όλες τις δυνατότητες της κινηματογραφικής κάμερας χωρίς περικοπές, καθώς ταξιδεύετε στις εκπληκτικές εικόνες των Εννέα Βασιλείων για να δώσετε μάχη ενάντια σε θανάσιμους εχθρούς με τη μορφή σκανδιναβικών θεών και τεράτων».

Θα είναι επίσης διαθέσιμη η υποστήριξη ultra-widescreen για όσους διαθέτουν συμβατές οθόνες, με υποστήριξη αναλογιών 21:9 και ακόμη και 32:9. Επιπλέον, θα υποστηρίζεται εξαρχής η τελευταία έκδοση DLSS της Nvidia, έκδοση 3.7, η AMD FSR 3.1 και η Intel XESS 1.3 επιτρέποντας σχεδόν σε όλους τους παίκτες PC να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις υποστηριζόμενες τεχνολογίες για να κερδίσουν περισσότερα καρέ.

Όπως αναμενόταν, το expansion Valhalla που προσφέρθηκε δωρεάν σε όλους τους παίκτες του PlayStation 5 στα τέλη του περασμένου έτους έρχεται και στο PC. Πρόσθεσε μια rogue-lite εμπειρία στο παιχνίδι, πέρα από την αναγνωρισμένη από τους κριτικούς καμπάνια, η οποία εστιάζει σε τυχαίες και σκληρές μάχες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε ως Kratos. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια single-player εμπειρία, η Sony ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωση ότι «Απαιτείται λογαριασμός για το PlayStation Network» για να παίξετε το God of War Ragnarök.

Το God of War Ragnarök θα κυκλοφορήσει στο Steam και το Epic Games Store στις 19 Σεπτεμβρίου και οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες από τώρα. Υπάρχει και μια Digital Deluxe έκδοση διαθέσιμη για παραγγελία, η οποία προσθέτει πρώιμη πρόσβαση σε ορισμένες αναβαθμίσεις, cosmetic περιεχόμενο, καθώς και το soundtrack του παιχνιδιού και ένα μίνι artbook. Οι απαιτήσεις συστήματος και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταφορά θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Loading