God of War Rangarok: Οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για την PC έκδοση

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, η Sony ανακοίνωσε ως έκπληξη το επόμενο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation που θα γίνει διαθέσιμο στα PCs. Πρόκειται για το God of War Ragnarök, το τελευταίο κεφάλαιο της μακροχρόνιας σειράς δράσης και τη συνέχεια του βραβευμένου reboot του God of War από το 2018. Τώρα, η εταιρεία ανάπτυξης Santa Monica Studio αποκάλυψε τι είδους εξοπλισμό θα χρειαστούν οι PC gamers για να τρέξουν ομαλά το παιχνίδι.

Οι απαιτήσεις συστήματος αναδεικνύουν ένα μάλλον βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα, καθώς ακόμη και η γερασμένη GTX 1060 σε συνδυασμό με τον AMD Ryzen 3 1200 είναι σε θέση να τρέξει το παιχνίδι στα 1080p στα 30FPS, αν και σε χαμηλές ρυθμίσεις.

Αυτές οι προδιαγραφές αφορούν την αναπαραγωγή του παιχνιδιού χωρίς τεχνολογία αναβάθμισης. Ωστόσο, το παιχνίδι θα διατίθεται επίσης με τεχνολογίες Nvidia DLSS 3.7, AMD FSR 3.1, ακόμη και Intel XeSS 1.3, καθώς και με υποστήριξη hardware-agnostic frame generation. Οι ξεκλείδωτοι ρυθμοί καρέ, η πραγματική ανάλυση 4K, η συμβατότητα με ultra-widescreen οθόνες και η πλήρης υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για τον τίτλο.

Το God of War Ragnarök θα κυκλοφορήσει στο Steam και στο Epic Games Store στις 19 Σεπτεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια πλήρως single-player προσθήκη, η Sony επιβεβαίωσε ότι ο τίτλος θα απαιτεί λογαριασμό στο PlayStation Network για να παίξετε.

Loading