Google Essentials: Η νέα εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση από Windows PCs

Η Google ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή με την ονομασία Google Essentials, η οποία κατευθύνεται προς τα Windows PC και θα συνδυάζει τη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών της. Το λογισμικό παρέχει στους χρήστες ένα ενιαίο μέρος για να ανακαλύπτουν και να εγκαθιστούν τις βασικές υπηρεσίες της Google απευθείας από το Start menu.

Το Google Essentials επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν εύκολα μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως τα Google Play Games, το Photos και τα Messages. Το πρώτο μπορεί πραγματικά να αφήσει τους χρήστες να παίξουν χιλιάδες τίτλους για κινητά και PC στο Google Play Store, όπου η πρόοδος αποθηκεύεται σε όλες τις συσκευές. Τα Photos και Messages καθιστούν ευκολότερη από ποτέ την προβολή φωτογραφικών άλμπουμ και την απάντηση σε μηνύματα από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Για παράδειγμα, από το Google Essentials ή το OMEN Gaming Hub της HP, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες mobile και native PC παιχνίδια από το Google Play Games, όπως το Clash of Clans και το CookieRun: Tower of Adventures. Η σύνδεση στο λογαριασμό σας στο Play Games σας επιτρέπει να συγχρονίσετε την πρόοδο στο παιχνίδι σας και τα οφέλη ανταμοιβής για ορισμένους τίτλους, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε τα πράγματα είτε βρίσκεστε σε συσκευή Android είτε σε υπολογιστή.

Προσφέρει επίσης εργαλεία παραγωγικότητας όπως τα Google Drive, Docs και Calendar με συντομεύσεις για γρήγορη πρόσβαση σε αρχεία, επεξεργασία και κοινή χρήση ή συντονισμό των χρονοδιαγραμμάτων χωρίς να μετακινείστε μεταξύ των browsers. Σε άλλα προνόμια προσφέρεται στους δικαιούχους συνδρομητές του Google One μια δίμηνη δοκιμαστική περίοδο με 100GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud.

Το Google Essentials θα είναι προεγκατεστημένο σε κάθε νέα σειρά laptops της HP, συμπεριλαμβανομένων των Spectre, Envy, Pavilion, OMEN και Victus. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι σχεδιάζει να επεκτείνει την εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές από άλλους κατασκευαστές τους επόμενους μήνες. Τέλος, η Google σημείωσε ότι οι χρήστες θα έχουν πλήρη έλεγχο της εμπειρίας τους και θα μπορούν να απεγκαταστήσουν οποιαδήποτε υπηρεσία Google - ή το Google Essentials συνολικά - ανά πάσα στιγμή.

[Google]

Loading