Google Photos: Λανσάρεται σταδιακά μια πολύ χρήσιμη λειτουργία!

Εκτός από την αποθήκευση όλων των φωτογραφιών σας, το Google Photos σας επιτρέπει να τις επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο επεξεργαστή. Πρόσφατα, η Google πρόσθεσε πολλές νέες λειτουργίες στην εφαρμογή Photos, συμπεριλαμβανομένου του Magic Editor με AI για παλαιότερες συσκευές, ο οποίος φέρνει μια σειρά από λειτουργίες AI επεξεργασίας στα Android smartphones.

Μέχρι τώρα, μπορούσατε να αλλάξετε το χρώμα του ουρανού, αλλά δεν μπορούσατε να γυρίσετε μια εικόνα ή ένα video. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα Android Mishaal Rahman, το Google Photos αποκτά ένα νέο κουμπί που σας επιτρέπει να γυρίσετε εικόνες σε οριζόντια θέση. Αυτή η μικρή αλλαγή είναι πλέον ορατή μέσα στην ενότητα Crop των εργαλείων επεξεργασίας στην εφαρμογή Photos για Android.

Ωστόσο, η λειτουργία αυτή κυκλοφορεί προς το παρόν σε επιλεγμένους χρήστες και δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως σε όλους τους χρήστες του Google Photos. Αναμένεται ότι η λειτουργία θα φτάσει σταδιακά ως ενημέρωση από την πλευρά του server και ενδέχεται να εμφανιστεί για περισσότερους χρήστες τις επόμενες ημέρες.

Οι χρήστες που δεν έχουν λάβει τη λειτουργία θα δουν επιλογές όπως η περιστροφή, η αλλαγή μεγέθους και η βελτίωση της αναλογίας διαστάσεων των εικόνων στα εργαλεία επεξεργασίας Google Photos. Μετά την άφιξη αυτού του νέου κουμπιού, θα δείτε μια νέα επιλογή για την οριζόντια αναστροφή των εικόνων. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η λειτουργία ισχύει τόσο για τις εικόνες όσο και για τα video.

Αφού γυρίσετε την εικόνα ή το video, θα έχετε τη δυνατότητα να το αποθηκεύσετε ως αντίγραφο, διασφαλίζοντας ότι η αρχική εικόνα ή το video θα παραμείνει ανέγγιχτη. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν έχετε τραβήξει μια selfie ή ένα βίντεο χρησιμοποιώντας την selfie κάμερα και ξεχάσατε να ενεργοποιήσετε την επιλογή καθρέφτη στην εφαρμογή κάμερας του smartphone σας.

Εκτός από αυτή την ενημέρωση, η Google εργάζεται πάνω σε αρκετές νέες λειτουργίες για την εφαρμογή Photos. Αυτές περιλαμβάνουν μια λειτουργία προβολής για video και τη δυνατότητα δημιουργίας αποσπασμάτων αργής κίνησης από τα video σας.

Loading