Google Play Store: Εξελίσσεται για ευκολότερη εύρεση περιεχομένου [Video]

Η Google ανακοίνωσε αρκετές βελτιώσεις στο Google Play Store για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερες εφαρμογές, παιχνίδια και περιεχόμενο που μπορεί να σας αρέσουν. Η εταιρεία βελτιώνει τις συστάσεις και χρησιμοποιεί την Generative AI για να μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα περιεχόμενο κατάλληλο για τα γούστα σας. Το Google Play Store αποκτά, επίσης, ένα νέο widget και περισσότερες ανταμοιβές.

Το Google Play Store είναι ο κεντρικός κόμβος για εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία και άλλο περιεχόμενο σε smartphones, tablet, smartwatches και τηλεοράσεις Android. Ωστόσο, δεν αλληλεπιδράτε πολύ με αυτό αφού ολοκληρώσετε την εύρεση και εγκατάσταση των εφαρμογών και των παιχνιδιών που σας αρέσουν. Η Google προσπαθεί να το αλλάξει αυτό και να κάνει το Play Store μια πιο καθηλωτική και ευχάριστη εμπειρία.

Στο Google I/O 2024, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει Generative AI για τη δημιουργία περιλήψεων κριτικών εφαρμογών και συχνών ερωτήσεων. Τώρα, αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιήσει την Generative AI για να σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι με μια ματιά. Για παράδειγμα, μια περίληψη των χαρακτηριστικών μιας εφαρμογής μπορεί να είναι ορατή στη σελίδα της στο Play Store.

Επιπλέον, η Google θα δημιουργήσει επιμελημένους χώρους στο Play Store για να βρείτε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Για τη βελτίωση των συστάσεων παιχνιδιών, το Play Store θα διαθέτει φίλτρα πολλαπλών επιλογών ενδιαφέροντος που θα σας επιτρέπουν να καθορίσετε τα ενδιαφέροντά σας.

Τέλος, το Google Play Games for Windows θα επιτρέπει στους PC gamers να παίζουν δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Έτσι, θα μπορούν να παίζουν ενεργά ένα παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα παρακολουθούν ένα άλλο.

[Google]

Loading