Google Waze: Τώρα οδηγάς παρέα με τα...Minions!

Η εφαρμογή πλοήγησης Waze της Google έχει προσθέσει μια νέα ειδική εμπειρία οδήγησης με θέμα τα Minions, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο για φωνητική πλοήγηση στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

Η νέα εμπειρία οδήγησης εμφανίστηκε λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Despicable Me 4 και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικές διαθέσεις. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάθεση "Despicable" για να ακούσετε τη "γκρίνια των minions όταν υπάρχει κίνηση" ή να επιλέξετε τη διάθεση "Mega Despicable", όπου τα minions "μπορεί να ουρλιάζουν για να πάρετε τη γραφικότερη διαδρομή".

Το όχημά σας για την ημέρα θα είναι το πυραυλοκίνητο όχημα που ονομάζεται Gru Mobile, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ως το προσαρμοσμένο εικονίδιο του αυτοκινήτου σας στο Waze. Για να ενεργοποιήσετε την εμπειρία με θέμα τα Minions, μπορείτε να βρείτε το διαφημιστικό banner Despicable Me 4 στο αριστερό μενού της εφαρμογής.

"Τώρα μπορείτε να μπείτε πίσω από το τιμόνι με τα Minions και να ετοιμαστείτε για τους κίτρινους πράκτορες του χάους για να μοιραστείτε προσαρμοσμένες πλοηγήσεις. Μην εκπλαγείτε αν πετάξουν λίγο Minionese, αναφορές σε μπανάνες ή τυχαία ηχητικά εφέ κατά τη διάρκεια της διαδρομής", αναφέρει η Waze σε ένα blog post.

Για τους μη εξοικειωμένους, μια ειδική εμπειρία οδήγησης στο Waze είναι ένα πακέτο από προσαρμοσμένες διαθέσεις, φωνές επισκεπτών και εικονίδια αυτοκινήτων που μπορείτε να επιλέξετε για να προσαρμόσετε την πλοήγησή σας κατά την οδήγηση. Ο ορισμός μιας διάθεσης σας επιτρέπει να εκφραστείτε στην εφαρμογή και μπορείτε επίσης να δείτε τις διαθέσεις άλλων Wazers. Το εικονίδιο αυτοκινήτου αντικαθιστά το προεπιλεγμένο μπλε βέλος που αντικατοπτρίζει τη θέση σας κατά την πλοήγηση.

[via]

Loading