Half-Life 3: Νέες ενδείξεις ότι μπορεί και να ζει το project!

Είναι αμέτρητες οι φορές που διαβάσαμε τα τελευταία 15 χρόνια σχετικά με ενδείξεις που αφορούν την ανάπτυξη του Half-Life 3, αλλά ποτέ δεν είχαμε επίσημη επιβεβαίωση από τη Valve (σ.σ. το αντίθετο μάλιστα, αφού η εταιρεία εξήγησε το 2020 τους λόγους που έχει ακυρώσει το project), ούτε φυσικά είδαμε το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος του παιχνιδιού. Ούτε αυτή τη φορά έχουμε κάτι επίσημο, αλλά προέκυψαν ορισμένες ενδιαφέρουσες «ανακαλύψεις».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το Eurogamer ανέφερε ότι στο διαδικτυακό βιογραφικό της ηθοποιού Natasha Chandel υπάρχει μια καταχώριση για ένα παιχνίδι της Valve στο οποίο εργάστηκε με την κωδική ονομασία Project White Sands και πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για αναφορά στο Half-Life 3. Το διαδικτυακό βιογραφικό αφαίρεσε αργότερα τη συγκεκριμένη αναφορά και στη συνέχεια κατέβηκε ολοκληρωτικά λόγω υπέρβασης του ορίου bandwidth (προφανώς δέχτηκε τρομερή επισκεψιμότητα όταν άρχισε να διαδίδεται η είδηση).

Τώρα, ο γνωστός data miner για θέματα σχετικά με τη Valve, Tyler McVicker, δημοσίευσε ένα video στο κανάλι του στο YouTube όπου ισχυρίζεται πως η καταχώριση για το Project White Sands αφορά όντως ένα νέο single-player παιχνίδι Half-Life! Ο McVicker ισχυρίζεται ότι το 2021, η κωδική ονομασία για αυτό το παιχνίδι αποκαλύφθηκε μέσα στον κώδικα άλλων παιχνιδιών της Valve και είναι HLX. Σύμφωνα με τον McVicker:

Στο μεταξύ, έψαχνα αργά και σιωπηλά αυτή την ιστορία. Το HLX προκαλεί σύγχυση. Το HLX φαίνεται να είναι ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι Half-Life, όχι VR, κάτι που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό και κάτι για το οποίο ήθελα να είμαι πολύ σίγουρος πριν δημοσιοποιήσω οποιαδήποτε από αυτές τις πληροφορίες. Αν νομίζω ότι αυτό είναι το Half-Life 3; Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός στην απάντηση αυτής της ερώτησης. Αλλά πιστεύω πως ναι.

Το 2020, η Valve κυκλοφόρησε το αποκλειστικό για VR παιχνίδι Half-Life: Alyx, το οποίο διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του Half-Life 2. Οι fans, πάντως, περιμένουν το Half-Life 3 από το 2007, όταν και κυκλοφόρησε το δεύτερο επεισόδιο...

[via]

Loading