Honor Magic V3: Επίσημα το λεπτότερο foldable στον κόσμο!

Καθώς η Samsung παρουσίασε αυτή την εβδομάδα την τελευταία αναδιπλούμενη γενιά της, η Honor ανακοίνωσε σήμερα τη ναυαρχίδα Magic V3, το νέο λεπτότερο αναδιπλούμενο smartphone. Ως διάδοχος του ήδη υπέρλεπτου Honor Magic V2, το οποίο κατείχε τον τίτλο του λεπτότερου αναδιπλούμενου με πάχος 9,9 mm, η Honor μειώνει το μέγεθος της συσκευής ακόμη περισσότερο, σε μόλις 9,2mm.

Με απλά λόγια, είναι απίστευτο ότι η Honor κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο αναδιπλούμενο σε μια συσκευή που είναι λιγότερο από ένα χιλιοστό παχύτερο από τη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S24 Ultra. Είναι επίσης μόλις 0,3 χιλιοστά παχύτερο από την τρέχουσα ναυαρχίδα της Honor, το Magic 6 Pro. Η Honor σημειώνει, πάντως, ότι το Magic V3 γίνεται λίγο παχύτερο σε ορισμένες παραλλαγές, με μόνο το "Velvet Black" να φτάνει τα 9,2 χιλιοστά. Τα άλλα χρώματα είναι 9,3 χιλιοστά.

Το Honor Magic V3 διαθέτει μια εσωτερική οθόνη 7,92 ιντσών και μια εξωτερική οθόνη 6,43 ιντσών, και οι δύο με OLED πάνελ 120Hz με τον ίδιο υψηλό ρυθμό ανανέωσης PWM και άλλες φιλικές προς τα μάτια βελτιώσεις όπως και οι άλλες πρόσφατες κυκλοφορίες της εταιρείας. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει chipset Snapdragon 8 Gen 3, μνήμη RAM έως και 16 GB και αποθηκευτικός χώρος 1 TB, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει επίσης μια τριάδα καμερών - κύρια κάμερα 50MP, υπερ-ευρυγώνια κάμερα 40MP και τηλεφακός περισκοπίου 50MP με οπτικό ζουμ 3,5x. Οι αισθητήρες 20MP χρησιμοποιούνται για τις μπροστινές κάμερες και στις δύο οθόνες.

Ακόμα και η μπαταρία είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά. Από 5.000 mAh στο Magic V3, το Honor Magic V3 διαθέτει μπαταρία 5.150 mAh χρησιμοποιώντας την ολοένα και πιο εντυπωσιακή τεχνολογία μπαταρίας της εταιρείας. Και αυτό με ενσύρματη φόρτιση 66W και ασύρματη φόρτιση 50W επίσης. Επιπλέον, ζυγίζει 226 γραμμάρια, από 231 γραμμάρια, και προσφέρει επίσης ανθεκτικότητα στο νερό σύμφωνα με το πρότυπο IPX8.

Το Honor Magic V3 μοιάζει με ένα πραγματικά εντυπωσιακό αναδιπλούμενο τηλέφωνο, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμο στους περισσότερους καταναλωτές για λίγο καιρό. Η Honor έχει ήδη ξεκινήσει την πώληση της συσκευής στην Κίνα (μαζί με το πιο προσιτό, 9,8 χιλιοστών Magic Vs3) για ¥ 9999,00, το οποίο μετατρέπεται άμεσα σε περίπου €1265!

Η κυκλοφορία του σε παγκόσμιο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά, πιθανότατα με μεγαλύτερη τιμή.

Loading