Honor Magic V3: Το λεπτότερο foldable στον κόσμο κερδίζει βραβείο Guinness στη κορυφή πύργου από τραπουλόχαρτα!

Ο Bryan Berg, ο φημισμένος Αμερικανός αρχιτέκτονας και αυθεντία στο χτίσιμο πυραμίδων από κάρτες, ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια και έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το ψηλότερο σπίτι από τραπουλόχαρτα. Αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα, που επιτεύχθηκε μέσα σε μόλις οκτώ ώρες, έχει μια τεχνολογική χροιά. Στην κορυφή αυτού του κολοσσιαίου πύργου από κάρτες 54 επιπέδων βρίσκεται το αναδιπλούμενο Honor Magic V3. Εκτός από το ότι είναι το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, με πάχος μόλις 4,35mm όταν ανοίγει εντελώς (αυτό είναι λεπτότερο από το iPad Pro του 2024), ζυγίζει μόλις 226 γραμμάρια... αυτό ήταν αρκετό για τον Berg για να το τοποθετήσει προσεκτικά στην κορυφή της κολοσσιαίας κατασκευής του που κατέρριψε το ρεκόρ, η οποία κατασκευάστηκε χωρίς τη βοήθεια κόλλας, καλωδίων ή οποιασδήποτε μεταλλικής υποστήριξης.

Ο κριτής των Guinness World Records, Thomas Bradford, ήταν παρών για να παρακολουθήσει αυτό το εξαιρετικό κατόρθωμα και να πιστοποιήσει το νέο ρεκόρ. Η πρόκληση δεν ήταν καθόλου απλή, καθώς ο Berg χρειαζόταν ένα σχεδόν στεγανό περιβάλλον με υψηλή υγρασία για να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συνεργασία των καρτών καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής. Για να επιτευχθούν αυτές οι συνθήκες, επτά υγραντήρες εγκαταστάθηκαν στο δωμάτιο, δημιουργώντας μια μάλλον αποπνικτική ατμόσφαιρα για το συνεργείο που είχε αναλάβει να καταγράψει τη σπουδαία περίσταση σε βίντεο.

Χωρίς να πτοηθεί από το δύσκολο περιβάλλον, ο Berg εργάστηκε ακούραστα για το μεγαλύτερο μέρος του οκτάωρου, κάνοντας μόνο σύντομες παύσεις για ενυδάτωση και τροφή. Ο συνεπής ρυθμός του, με μέσο όρο πέντε ή έξι επίπεδα ανά ώρα, κορυφώθηκε με την τοποθέτηση του HONOR Magic V3 στην κορυφή της ολοκληρωμένης δομής, σηματοδοτώντας το τέλος της μνημειώδους προσπάθειάς του... αλλά το πιο σημαντικό, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο «ultralight» στο πλαίσιο των αναδιπλούμενων συσκευών και της τεχνολογίας γενικότερα.

Το τελευταίο επίτευγμα του Berg που σπάει ρεκόρ έρχεται να προστεθεί στο εντυπωσιακό ιστορικό των επιτευγμάτων του στο στοίβαγμα καρτών. Το προηγούμενο ρεκόρ του για την ψηλότερη κατασκευή τραπουλόχαρτων, με ύψος 7,86 μέτρα, παραμένει ακατάρριπτο από το 2007. Με την πάροδο των ετών, ο Berg έχει ωθήσει σταθερά τα όρια της τέχνης του, σπάζοντας επανειλημμένα τα δικά του παγκόσμια ρεκόρ. Αυτή η προσπάθεια, σε συνεργασία με την HONOR, θέτει επίσης ένα ρεκόρ λίγο πριν η εταιρεία ανέβει στη σκηνή της IFA 2024 για να παρουσιάσει τα προϊόντα της.

Loading