Horizon Zero Dawn Remastered: Ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται στις 31 Οκτωβρίου

Οι φήμες για ένα ακόμη remaster από τη Sony αποδείχθηκαν αληθινές. Το Horizon Zero Dawn της Guerrilla Games έκανε την εμφάνιση του στο State of Play που πραγματοποίησε πριν από λίγες ώρες η εταιρεία και είναι ο τίτλος που θα υποστεί remaster αυτή τη φορά. Η original έκδοση του action game για το PlayStation 4 κυκλοφόρησε το 2017, ενώ η μεταφορά του για PC κυκλοφόρησε το 2020.

Το remastering έχει αναλάβει η Nixxes Software, η ειδική για πολλά παρόμοια projects που ανήκει πλέον στη Sony, σε συνεργασία με τη Guerilla GamesΕκτός από το ότι διαφημίζει «αμέτρητες» οπτικές αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν βελτιωμένες υφές, animations, φωτισμό και shaders, καθώς και αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, τα οποία σύμφωνα με τις ομάδες ανάπτυξης φέρνουν τον τίτλο στην «ίδια οπτική πιστότητα» με τη συνέχεια του Horizon Forbidden West που κυκλοφόρησε το 2022.

Επιπλέον, περιλαμβάνεται υποστήριξη 3D Audio και μάλιστα έχουν ξαναηχογραφήσει πάνω από 10 ώρες συνομιλιών με νέα δεδομένα mocap, υποστήριξη των haptic triggers του τηλεχειριστηρίου DualSense και θα προσφέρεται native υποστήριξη για το PS5 Pro

Το Horizon Zero Dawn Remastered θα κυκλοφορήσει σε PC μέσω Steam και Epic Games Store, καθώς και στο PlayStation 5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τις 31 Οκτωβρίου 2024 σε τιμή €49.99 ή €9.99 για όσους διαθέτουν την Complete Edition του original σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και το The Frozen Wilds expansion.

Loading