Huawei Mate XT: Ακόμα μία ματιά στο εντυπωσιακό trifoldable

Το πρώτο tri-foldable smartphone βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα το βλέπουμε για άλλη μια φορά: το Huawei Mate XT λανσάρεται επίσημα την ερχόμενη Τρίτη, αλλά οι εικόνες και οι επιλογές αποθήκευσης έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο από τη Huawei.

Μπορείτε να μεταβείτε από τώρα στο κατάστημα της Huawei για να δείτε το Mate XT σε κόκκινο φινίρισμα με χρυσές πινελιές. Η ιστοσελίδα επιτρέπει τώρα την κράτηση του trifoldable στην Κίνα και οι επιλογές αποθήκευσης αναφέρονται είτε ως 512GB είτε ως 1TB, οι οποίες και οι δύο έρχονται με 16GB μνήμης RAM.

Η Huawei δημοσίευσε προηγουμένως την ίδια εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο γνωστός tipster Evan Blass μοιράστηκε επίσης την εικόνα με διαφορετικό σκούρο γκρι χρώμα. Φαίνεται ότι αυτά είναι τα δύο χρώματα μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν οι αγοραστές.

Η προσθήκη μιας επιπλέον αναδίπλωσης στον τυπικό πτυσσόμενο παράγοντα μορφής προσθέτει μια επιπλέον πρόκληση μηχανικής για τη Huawei, αλλά σημαίνει επίσης ότι μέρος της κύριας οθόνης μπορεί να διπλασιαστεί και να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερική οθόνη όταν η συσκευή είναι διπλωμένη.

Με το Mate X και το Mate X2, η Huawei έχει κατασκευάσει στο παρελθόν δύο διαφορετικούς τύπους τυπικών αναδιπλούμενων smartphone τύπου βιβλίου: ένα αναδιπλούμενο προς τα μέσα και ένα αναδιπλούμενο προς τα έξω. Αυτή η τεχνική τεχνογνωσία ήταν αναμφίβολα χρήσιμη για τη δημιουργία του Mate XT.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι το Mate XT δεν θα είναι διαθέσιμο εκτός Κίνας.

[via]

Loading