Huawei Mate XT: Ώρα για μια πρώτη ματιά στο trifoldable smartphone [Video]

Η Huawei ετοιμάζεται να ανακοινώσει το πρώτο της tri-foldable smartphone, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου, και η teaser καμπάνια για τη συσκευή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η τελευταία προσθήκη είναι ένα σύντομο teaser video που μας δίνει μια μικρή γεύση από το σχεδιασμό του Mate XT.

Στο video πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, τραγουδιστής-τραγουδοποιός και παραγωγός ταινιών Andy Lau, ο οποίος έχει οριστεί ως πρεσβευτής του brand Ultimate Design της Huawei. Το Mate XT διαθέτει μια πλάτη από vegan δέρμα με μια οκταγωνική νησίδα κάμερας που δεν διαφέρει πολύ από το Mate 60 RS Ultimate της εταιρείας.

Μια κοντινή λήψη της πλάτης του Mate XT αποκαλύπτει ότι θα είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες, συμπεριλαμβανομένης μιας περισκοπικής μονάδας, αλλά δεν έχουμε προς το παρόν λεπτομέρειες για τους αισθητήρες. Η συσκευή παρουσιάζεται εν συντομία σε ένα μεταγενέστερο μέρος του βίντεο στην ξεδιπλωμένη της μορφή, η οποία δείχνει το εντυπωσιακά λεπτό προφίλ της.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, το Mate XT θα προσφέρει αναδιπλούμενη οθόνη 10 ιντσών, chipset Kirin με υποστήριξη δικτύων 5G και μνήμη RAM έως 16GB και αποθηκευτικό χώρο 512GB. Οι φήμες λένε ότι το tri-foldable smartphone θα κοστίζει κάπου στα CNY 16.000-17.000, δηλαδή κοντά στα που μεταφράζεται στα €2150, μια τιμή σαφέστατα μικρότερη από αυτήν που ακούγαμε τις προηγούμενες ημέρες (σ.σ. €3000+).

[via]

Loading