Huawei Watch GT 5: Παρουσιάζεται επίσημα στις 19 Σεπτεμβρίου!

Η Huawei ανακοίνωσε ακόμα μία ημερομηνία παρουσίασης νέων προϊόντων, καθώς μερικές ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του περίφημου trifoldable στην Κίνα (σ.σ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 με ονομασία Huawei Mate XT), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας σειράς smartwatch της εταιρείας με ονομασία Huawei Watch GT 5. Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου στη Βαρκελώνη, αλλά εκτός από αυτό, η Huawei δεν προσφέρει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο smartwatch της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το Huawei Watch GT 5 αναμένεται σε δύο παραλλαγές μεγέθους (41mm και 46mm), με πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση σε ισχύ 18W και θα τρέχει μια πολύ πιο βελτιστοποιημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος HarmonyOS 4.2. Επίσης, θεωρείται βέβαιο πως θα ενισχυθεί με το νέο σύστημα παρακολούθησης υγείας TruSense που παρουσίασε η εταιρεία πριν από μερικές ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της τεχνολογίας TruSense, η Huawei εμφάνισε ένα νέο smartwatch που είναι πιθανό να είναι το επερχόμενο Watch GT 5. Η συσκευή στις εικόνες που παρουσιάζονται διαθέτει ένα οκταγωνικό περίβλημα που μοιάζει με καντράν, το οποίο είναι αρκετά ασυνήθιστο για ένα smartwatch.

Ενδεχομένως θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Loading