Η AOC παρουσιάζει δύο νέες επαγγελματικές οθόνες 4K με ελκυστικές τιμές

Η AOC παρουσιάζει δύο νέες οθόνες με ultra-high definition (UHD) σχεδιασμένες για οικιακούς χρήστες και χρήστες γραφείου: τις 27″ AOC U27B3A και U27B3AF. Αυτές οι οθόνες προσφέρουν εξαιρετική διαύγεια και ζωντανά χρώματα, που τις καθιστούν ιδανικές για ένα ευρύ φάσμα καθημερινών εργασιών, από λογιστικά φύλλα εργασίας και περιήγηση στο Διαδίκτυο έως την ελαφριά επεξεργασία φωτογραφιών και την κατανάλωση μέσων κάθε είδους. Με εντυπωσιακή πυκνότητα 163 εικονοστοιχείων ανά ίντσα (PPI), οι οθόνες U27B3A και U27B3AF παρέχουν απίστευτα ευκρινή και λεπτομερή οπτικά, ανυψώνοντας την εμπειρία του χρήστη σε νέα επίπεδα.

Βασικά χαρακτηριστικά των U27B3A και U27B3AF

  • Πάνελ 27″ IPS με ανάλυση UHD (3840x2160) και ρυθμό ανανέωσης 60Hz για απαράμιλλη ευκρίνεια εικόνας με 163 PPI και ζωντανά, ακριβή χρώματα, χάρη στο βάθος χρώματος 10 bit.
  • Συμβατές με HDR10 για πιο δυναμική και ζωντανή εμπειρία θέασης.
  • Με τεχνολογία Adaptive-Sync που εξασφαλίζει ομαλή, χωρίς “σκισίματα” οπτική απεικόνιση.
  • Ταχείς χρόνοι απόκρισης έως και 4 ms GtG για ξεκάθαρες εικόνες χωρίς θάμπωμα.
  • Ενσωματωμένα ηχεία 2x 2W για απρόσκοπτη ηχητική εμπειρία χωρίς πρόσθετο υλικό.
  • Λειτουργία LowBlue και τεχνολογία Flicker-Free για αυξημένη άνεση θέασης. 

Απαράμιλλη καθαρότητα και λεπτομέρεια

Με ανάλυση 3840x2160 σε οθόνη 27″, οι U27B3A και U27B3AF προσφέρουν απίστευτη πυκνότητα εικονοστοιχείων στα 163 PPI, εξασφαλίζοντας ότι κάθε εικόνα και κείμενο εμφανίζονται ευκρινή και με εξαιρετική λεπτομέρεια. Αυτό το επίπεδο σαφήνειας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών, ο γραφικός σχεδιασμός, ακόμη και η ανάγνωση μικρών κειμένων σε έγγραφα ή λογιστικά φύλλα. Το ευρέως χρησιμοποιούμενο μέγεθος των 27″ επιτρέπει την ενσωμάτωσή του σε μια ποικιλία λειτουργικών διατάξεων. Η τεχνολογία πάνελ IPS παρέχει ευρείες γωνίες θέασης και ακριβή χρωματική αναπαραγωγή, καθιστώντας αυτές τις οθόνες κατάλληλες για συνεργατική εργασία και κοινή χρήση περιεχομένου με άλλους.

Ενισχυμένη άνεση και ευελιξία με την U27B3AF

Για τους χρήστες που δίνουν προτεραιότητα στην εργονομία, η U27B3AF διαθέτει βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους (HAS) διαδρομής 110 mm, επιτρέποντας μια πιο προσαρμόσιμη και άνετη εμπειρία θέασης. Και τα δύο μοντέλα ενσωματώνουν τη λειτουργία LowBlue και την τεχνολογία Flicker-Free για τη μείωση της καταπόνησης και της κόπωσης των ματιών κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων χρήσης, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να εργάζονται ή να απολαμβάνουν τη διασκέδαση με άνεση για πολλές ώρες.

Προσιτή ποιότητα με την U27B3A

Η AOC κατανοεί ότι δε χρειάζονται όλοι προηγμένα εργονομικά χαρακτηριστικά ή ότι μπορεί να χρησιμοποιούν ήδη εναλλακτικές λύσεις τοποθέτησης, γι' αυτό και η U27B3A συνοδεύεται από απλή βάση που διατηρεί την οθόνη σταθερή και σε ασφαλή θέση, επιτυγχάνοντας παράλληλα ελκυστική τιμή. Αυτό καθιστά την U27B3A μια εξαιρετική επιλογή για οικιακούς χρήστες και χρήστες γραφείου με χαμηλό προϋπολογισμό, οι οποίοι διατηρούν την επιθυμία για τα οφέλη μιας οθόνης UHD υψηλής ποιότητας. Η U27B3A προσφέρει επίσης, επιλογή στήριξης VESA (100x100 mm), όπως ακριβώς και η U27B3AF, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τοποθετήσουν την οθόνη σε βραχίονα οθόνης για μεγαλύτερη άνεση.

Επέκταση της σειράς B3 

Οι U27B3A και U27B3AF εντάσσονται στη διευρυμένη σειρά B3 της AOC για σπίτια και μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις, η οποία περιλαμβάνει ήδη μια σειρά μοντέλων 24″ και 27″ ανάλυσης QHD και Full HD. Η οθόνη AOC Q27B3CF2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μια οθόνη 27″ QHD με συνδεσιμότητα USB-C και ρυθμό ανανέωσης 100 Hz, απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν υψηλότερη ανάλυση και προηγμένα χαρακτηριστικά. Με την προσθήκη των οθονών U27B3A και U27B3AF, η AOC συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των προφορών της για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες των οικιακών χρηστών και των χρηστών γραφείου.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Οι οθόνες AOC U27B3A και U27B3AF προσφέρουν εξαιρετική διαύγεια εικόνας, ζωντανά χρώματα και μια σειρά χαρακτηριστικών που ενισχύουν τόσο την παραγωγικότητα όσο και την ψυχαγωγία. 

Η AOC U27B3A με τη στάνταρ βάση θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο 2024 με ελκυστική προτεινόμενη τιμή λιανικής 249 €, ενώ η AOC U27B3AF με τη ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος βάση, θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο 2024 με προτεινόμενη τιμή λιανικής 259 €.

Loading