Η Microsoft αυξάνει την συνδρομή της υπηρεσίας Xbox Game Pass από το Σεπτέμβριο!

Η Microsoft σχεδιάζει να αυξήσει ξανά τις τιμές του πακέτου Xbox Game Pass Ultimate τον Σεπτέμβριο, παράλληλα με την κυκλοφορία μιας νέας standard συνδρομής που δεν περιλαμβάνει πρόσβαση σε first-party παιχνίδια Xbox. Η εταιρεία άρχισε να στέλνει email στους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate προειδοποιώντας για την αύξηση της τιμής στα €17,99 το μήνα που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου, μια αύξηση 3 ευρώ σε σχέση με την τρέχουσα τιμολόγηση των €14,99 το μήνα.

Οι συνδρομητές του PC Game Pass θα δουν επίσης μια αύξηση τιμών τον Σεπτέμβριο, με την υπηρεσία να μετακινείται από τα €9,99 στα €11,99 το μήνα και να διατηρεί την πρόσβαση σε day-one τίτλους.

Οι αυξήσεις των τιμών έρχονται λίγο πριν η Microsoft προγραμματίσει την προσθήκη του Call of Duty: Black Ops 6 και άλλων μεγάλων first-party παιχνιδιών Xbox στην υπηρεσία Game Pass αργότερα φέτος. Οι αυξήσεις των τιμών θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τους συνδρομητές Ultimate που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών του Game Pass και έρχονται λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά τις τελευταίες αυξήσεις.

Παράλληλα με τις αυξήσεις των τιμών των πακέτων Ultimate και PC Game Pass, η Microsoft θα προσφέρει επίσης μια νέα επιλογή συνδρομής Xbox Game Pass Standard χωρίς day-one τίτλους, η οποία θα κοστίζει €14,99 το μήνα για τους νέους χρήστες της υπηρεσίας. Η υπάρχουσα συνδρομή Xbox Game Pass για κονσόλες θα συνεχίσει να ισχύει για τους υπάρχοντες συνδρομητές, αλλά οι νέοι συνδρομητές του Game Pass δεν θα μπορούν να επιλέξουν την επιλογή για κονσόλες από τις 10 Ιουλίου μέχρι να είναι διαθέσιμη η νέα συνδρομή Game Pass Standard. Η Microsoft αναφέρει ότι το Xbox Game Pass Standard "θα είναι διαθέσιμο τους επόμενους μήνες".

Η νέα standard επιλογή περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε online multiplayer στην κονσόλα, κάτι που στερούνταν προηγουμένως το Xbox Game Pass for Console. Οι υπάρχοντες συνδρομητές του Xbox Game Pass for Console θα μπορούν να στοιβάξουν έως και 13 μήνες από τις 18 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τα υπάρχοντα πακέτα.

[Microsoft]

Loading