Η νέα σειρά περιφερειακών της Logitech G απογειώνει τα racing games

Η Logitech G, ένα κορυφαίο brand gaming της Logitech, παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά Racing στο Logi Play. Αυτή η σειρά σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της Logitech G στον τομέα του sim racing.

Με τη σειρά Racing, οι οδηγοί μπορούν να προσαρμόσουν τον εξοπλισμό τους και τα επίπεδα δυσκολίας για να ταιριάζουν στο δικό τους στυλ οδήγησης. Αυτό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία racing και εξατομικεύει την οδήγηση για κάθε παίκτη.

Οι προσδοκίες των οδηγών sim racing δημιουργούνται κυρίως από την επιθυμία να αναπαραστήσουν την αίσθηση ενός πραγματικού αυτοκινήτου. Αυτό περιλαμβάνει το τιμόνι και τα πρόσθετα χειριστήρια όπως οι αλλαγές ταχυτήτων και τα χειρόφρενα. Επιπλέον, οι οδηγοί προσομοιωτών επιθυμούν να μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους ανάλογα με τις ανάγκες ή το διαθέσιμο budget τους. Μπορούν να επιδιώξουν να αγοράσουν συγκεκριμένα εξαρτήματα για να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους, είτε αυτό είναι η επίτευξη ενός συγκεκριμένου επιπέδου ροπής στο τιμόνι τους, είτε η επιλογή ενός συγκεκριμένου τιμονιού.

Κάθε εξάρτημα της σειράς Racing σχεδιάστηκε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης, για να προσφέρει στους οδηγούς τις καλύτερες επιλογές εξοπλισμού και προσαρμογής. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία που μιμείται τις απαιτήσεις των πραγματικών αγώνων.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Racing είναι συμβατά με τα προϊόντα αγώνων της σειράς Pro, ενώ κάποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τα παλιότερα τιμόνια της σειράς G, χάρη στον Logitech G Racing adapter. Αυτό δίνει περισσότερες επιλογές στους οδηγούς, ενώ διατηρεί την υψηλή ακρίβεια που μας χαρακτηρίζει, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγώνων.

Η νέα σειρά Racing αποτελείται από τα ακόλουθα νέα προϊόντα:

Logitech G RS Wheel Hub

Σχεδιασμένο για συμβατότητα σε PC/κονσόλες και ευελιξία σε όλους τους τύπους αγώνων, το Logitech G RS Wheel Hub συνδυάζεται απρόσκοπτα με οποιαδήποτε Logitech G Direct Drive Base, υποστηρίζοντας ρυθμίσεις με μία, δύο ή τρεις πλατφόρμες.

Το RS Wheel Hub διαθέτει έναν εύχρηστο μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά ασφαλή, χωρίς τριβή εφαρμογή για τα τιμόνια σας. Υποστηρίζει τόσο τα τιμόνια της σειράς Racing όσο και τα τιμόνια Logitech G x MOMO.

Οι μοχλοί ταχυτήτων μπορούν να προσαρμοστούν και να αφαιρεθούν εύκολα, ενώ τα προσαρμόσιμα φώτα RGB προσθέτουν μια πιο ρεαλιστική πινελιά στην εμπειρία αγώνων. Το RS Wheel Hub, με την ευελιξία του, υπόσχεται να αναβαθμίσει κάθε προσομοίωση αγώνων.

 Logitech G RS Track Wheel

Το απόλυτο εργαλείο για τους αγώνες πίστας, το Logitech G RS Track Wheel σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των παικτών. Συνδυάζει εργονομικά διαμορφωμένο TPE υλικό με ελαφρύ, χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, αλουμίνιο. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει βελτιωμένο αερισμό, άνεση και πρόσφυση, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Το TPE υλικό, μοναδικά διαμορφωμένο με microtexture dot pattern, παρέχει αναπνευσιμότητα και βελτιωμένη πρόσφυση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τιμόνι που προσαρμόζεται στα χέρια σας, προσφέροντας εξαιρετικό συγχρονισμό με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη επίδοση σε υψηλές ταχύτητες.

Κατασκευασμένο για να μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής, το RS Track Wheel διατηρεί την κορυφαία απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Το RS Track Wheel συνδέεται εύκολα στο Logitech G RS Wheel Hub, με βίδες και ένα κλειδί.

The Logitech G RS Round Wheel 

Σχεδιασμένο για απόλυτο έλεγχο ακόμα και στις πιο γρήγορες στροφές, το Logitech G RS Round Wheel βοηθά τους οδηγούς να κυριαρχήσουν στην πίστα. Κατασκευασμένο από υψηλής απόδοσης σιλικόνη και ελαφρύ αλουμίνιο χαμηλών εκπομπών άνθρακα, το τιμόνι συνδυάζει αντοχή και βιωσιμότητα, διατηρώντας παράλληλα κορυφαίες επιδόσεις.

Η υψηλής ποιότητας δερματίνη σιλικόνης προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση αφής, ενώ το εργονομικά σχεδιασμένο grip εξασφαλίζει άψογο χειρισμό ακόμα και στις πιο απαιτητικές στροφές. Το αποτέλεσμα είναι ένα τιμόνι που ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας, δημιουργώντας μοναδική αρμονία μεταξύ εσάς και της οθόνης.

The  Logitech G RS QR Adapter

Το Logitech RS QR Adapter προτεραιοποιεί τη συμβατότητα, επιτρέποντάς σας να το συνδυάσετε με σχεδόν οποιοδήποτε τιμόνι για μπροστινή ή πίσω τοποθέτηση, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τον γνωστό κατασκευαστή τιμονιών αγώνων MOMO. Συνδέεται σε οποιαδήποτε συμβατή βάση Logitech G Direct Drive σε έναν υπολογιστή και διαθέτει λειτουργία γρήγορης αποσύνδεσης, επιτρέποντας εύκολη αντικατάσταση τιμονιών από αγώνα σε αγώνα. Χρησιμοποιήστε ένα μόνο adapter με όλα τα τιμόνια σας για να τα ανταλλάξετε σε δευτερόλεπτα.

To adapter, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την ανταπόκριση του TRUEFORCE feedback ενώ μειώνει το βάρος. 

The Logitech G RS Shifter & Handbrake 

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο sim racing με ακριβή έλεγχο μέσω της λειτουργίας εναλλαγής 2 σε 1 και της ρύθμισης του λογισμικού G HUB. Μεταβείτε ομαλά μεταξύ των λειτουργιών του διαδοχικού μοχλού ταχυτήτων (shifter) και του χειρόφρενου και ρυθμίστε με ακρίβεια το σημείο ενεργοποίησης του shifter.

Σχεδιασμένο για να αντέχει σε όλα τα στυλ οδήγησης, το RS Shifter & Handbrake διαθέτει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, μια ανθεκτική λαβή και ένα χειριστήριο με ρυθμιζόμενο ύψος. 

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η σειρά Racing Series θα είναι διαθέσιμη στις 17 Σεπτεμβρίου 2024 (ή εντός των επόμενων εβδομάδων, ανάλογα με την περιοχή) στο LogitechG.com. Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 

Loading