Indiana Jones and the Great Circle, νέο gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Οι Xbox και Bethesda έδειξαν το πολλά υποσχόμενο gameplay trailer για το Indiana Jones and the Great Circle κατά τη διάρκεια του Gamescom Opening Night Live showcase. Παράλληλα με την επίδειξη των κινήσεων του θρυλικού αρχαιολόγου σε αυτό το first-person action παιχνίδι της MachineGames, επιβεβαιώθηκε επίσης η ημερομηνία κυκλοφορίας της 9ης Δεκεμβρίου για Xbox Series X|S, PS5 PC και Game Pass.

Το εκτεταμένο gameplay που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχε τον Indy να λύνει γρίφους, να μπαίνει σε μάχη, να επιδεικνύει την εμβληματική του εργαλειοθήκη, να εξερευνά μεγάλες περιοχές που μπορούν να επανεξεταστούν, τις επεκτάσιμες δεξιότητές του και πολλά άλλα.

Αν και το Indiana Jones and the Great Circle διαφημίζεται ως μια γραμμική ιστορία με αφηγηματικές αλληλουχίες, θα παρουσιάσει ανοιχτές περιοχές που θα περιλαμβάνουν δευτερεύοντες χαρακτήρες για να αλληλεπιδράσετε, κρυμμένα ανταλλάγματα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε. Ορισμένες από αυτές τις περιοχές θα έχουν επίσης τμήματα stealth, όπου ο ήρωάς μας μεταμφιέζεται με διάφορα ρούχα για να εισέλθει σε απαγορευμένες περιοχές.

Αποκαλύφθηκε επίσης το νέο σύστημα δεξιοτήτων του Indy, το οποίο οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν μόνο βρίσκοντας κρυμμένα βιβλία δεξιοτήτων που είναι διασκορπισμένα στα επίπεδα και αυξάνοντας τα ποσοστά των Adventure Points τους. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να κερδηθούν κάνοντας αρχαιολογικές ανακαλύψεις, φωτογραφίζοντας ενδιαφέροντα στοιχεία κλπ.

Μία από αυτές τις ικανότητες είναι το True Grit, το οποίο επιτρέπει στον Indy να βγάλει το καπέλο του και να επιστρέψει στη μάχη μία φορά κατά τη διάρκεια των σεκάνς μάχης χωρίς να επιστρέψει σε σημείο ελέγχου. Μιλώντας για μάχη, ο πρωταγωνιστής μας θα χρησιμοποιήσει τις αξιόπιστες γροθιές του για μάχη σώμα με σώμα, καθώς και το μαστίγιο, για να δημιουργήσει περισσότερο χώρο, ενώ το περίστροφο είναι η τελευταία λύση λόγω των περιορισμένων πυρομαχικών του.

Loading