Instagram: Δυνατότητα ενσωμάτωσης έως 20 τραγουδιών στο ίδιο Reel

Το Instagram ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν πολλαπλά κομμάτια ήχου στα Reels τους παγκοσμίως. Η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε ότι οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν έως και 20 κομμάτια σε ένα μόνο Reel. Για να προσθέσετε ένα νέο κομμάτι στο βίντεό σας, πατήστε στην επιλογή «Add to mix» στον επεξεργαστή του Reel. Μόλις προσθέσετε τα κομμάτια, μπορείτε να τα περικόψετε για να συμπεριλάβετε μόνο το τμήμα του ήχου που θέλετε.

«Το λανσάρισμα του multitrack ήχου στο Reels δίνει στους δημιουργούς διευρυμένη δημιουργική ευελιξία με τη δυνατότητα να ευθυγραμμίζουν οπτικά τον ήχο με στοιχεία όπως κείμενο, αυτοκόλλητα και κλιπ για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με τον τρόπο που αισθάνονται σωστό για αυτούς και το κοινό τους», αναφέρει η εταιρεία σε μια ανάρτηση.

Το Instagram θα αποδίδει το συνολικό συνδυασμένο κομμάτι στον δημιουργό, ώστε να μπορούν να παροτρύνουν τους θαυμαστές τους να επαναχρησιμοποιήσουν το μοναδικό mix. Αυτή η λειτουργία καταργεί την ανάγκη για τους δημιουργούς να χρησιμοποιούν έναν άλλο επεξεργαστή για να αναμειγνύουν πολλαπλά κομμάτια σε ένα και στη συνέχεια να το εφαρμόζουν στα κλιπ τους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, δήλωσε ότι η πλατφόρμα δεν θα επικεντρωθεί σε βίντεο μεγάλης διάρκειας και θα επικεντρωθεί μάλλον στο να στέλνουν οι χρήστες ο ένας στον άλλον σύντομα βίντεο.

«Αποδεικνύεται ότι το βίντεο μακράς μορφής είναι λιγότερο συμβιωτικό με αυτές τις άλλες δουλειές. Αν παρακολουθήσετε ένα βίντεο διάρκειας 10 ή 20 λεπτών, βλέπετε λιγότερο περιεχόμενο από φίλους, αλληλεπιδράτε λιγότερο με τους φίλους σας και στην πραγματικότητα είναι λιγότερο πιθανό να στείλετε αυτό το περιεχόμενο ή αυτό το βίντεο σε έναν φίλο», δήλωσε ο Mosseri σε ένα Reel του Instagram. «Έτσι, δεν πρόκειται να κυνηγήσουμε αυτή τη δραστηριότητα, επειδή είναι μέρος της βασικής μας ταυτότητας να συνδέουμε ανθρώπους με φίλους και δεν θέλουμε να το υπονομεύσουμε αυτό, κυνηγώντας βίντεο μεγάλης διάρκειας. Καταλαβαίνουμε ότι το βίντεο μικρής μορφής δεν το κάνει πάντα αυτό, αλλά μπορεί να το κάνει».

[via]

Loading