Instagram: Πλέον μοιράζεσαι έως 20 φωτογραφίες και videos σε μία ανάρτηση

Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περισσότερες φωτογραφίες και videos σε μία μόνο ανάρτηση. Μέχρι πρότινος, οι χρήστες του Instagram μπορούσαν να μοιράζονται έως και 10 φωτογραφίες/videos σε μία μόνο ανάρτηση.

Με την τελευταία ενημέρωση, το Instagram διπλασίασε τον αριθμό των φωτογραφιών και των βίντεο που μπορούν να μοιραστούν και πλέον οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν έως 20 φωτογραφίες ή videos σε μια ενιαία ανάρτηση.
Τέτοιου είδους αναρτήσεις ονομάζονται "Carousel" ή "Photo Dump".

Η λειτουργία carousel κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Instagram το 2017 και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε αναμνήσεις από ένα συγκεκριμένο γεγονός, όλες μαζί. Με την πάροδο των ετών, το Instagram έχει προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά στις λειτουργίες του carousel, τα οποία περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε τραγούδια στις διαφάνειες και συνεργατικές αναρτήσεις, όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε πολλούς χρήστες, επιτρέποντάς τους να προσθέσουν το περιεχόμενό τους στο carousel.

Η ενημέρωση του Instagram στη λειτουργία καρουσέλ που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περισσότερες φωτογραφίες, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με το TikTok. Σήμερα, το TikTok επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται έως και 35 φωτογραφίες σε μία μόνο ανάρτηση. Όπως σημειώνει το The Verge, το Instagram επεκτείνει σταδιακά τη λειτουργία σε όλους τους χρήστες, και ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να φτάσει σε κάθε λογαριασμό.

[via]

Loading