Instagram: Προσθήκη κειμένου και stickers τώρα και στα posts

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα την υποστήριξη για την προσθήκη κειμένου και πρόσθετων εικόνων σε δημοσιεύσεις φωτογραφιών και καρουζέλ, μια νέα λειτουργία που θα επιτρέψει στους χρήστες του Instagram να προσφέρουν περισσότερα με ακίνητες φωτογραφίες.

Υπάρχει ένα νέο κουμπί κειμένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την επιλογή μιας φωτογραφίας για ανέβασμα, ενώ πρόσθετες εικόνες μπορούν να προστεθούν σε μορφή sticker πατώντας το κουμπί της γκαλερί στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης. Τα stickers μπορούν να προστεθούν σε διάφορα σχήματα, όπως ορθογώνιο, τετράγωνο, κύκλος, καρδιά ή αστέρι.

Επιπλέον, υπάρχουν νέες γραμματοσειρές, animations και εφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Reels και Stories, καθώς και ένα απλοποιημένο εργαλείο κειμένου. Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν το εργαλείο κειμένου και να πατήσουν το κουμπί κειμένου για να δουν τις νέες επιλογές γραμματοσειρών. Μόλις επιλεγεί μια γραμματοσειρά, μπορούν να προστεθούν ξεχωριστά animations και εφέ. Οι νέες επιλογές γραμματοσειράς που υιοθετεί το Instagram μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με φωτογραφίες και καρουζέλ.

[via]

Loading