Ισόβια άδεια χρήσης Office 2021 Pro Plus με €32.05 και εκπτώσεις έως 62%

Το λογισμικό της Microsoft μπορεί να κοστίζει ακριβά, αλλά υπάρχουν τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων αν ξέρετε πού να ψάξετε. Αυτή τη στιγμή, το μέρος που μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι να πάτε στο Keysfan. Αν εισάγετε τον ειδικό κωδικό έκπτωσης, θα εξοικονομήσετε έως και 62% στην ήδη ανταγωνιστική τιμή, όπως για παράδειγμα στις σουίτες Office. Μετά την έκπτωση 62%, πληρώνετε 32,05€ για μια ισόβια χρήση του Office 2021 Pro Plus!

Για εταιρείες ή άτομα που αγοράζουν μαζί με φίλους, το πακέτο Office 2021 Pro Plus για 5 PC κοστίζει μόλις 23,45€/PC. Επιπλέον, το Office 2019 Pro Plus με 20,29€ είναι μια άλλη επιλογή για όσους έχουν χαμηλότερο προϋπολογισμό!

Το Keysfan εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα σας. Περισσότερο λογισμικό είναι επίσης σε προσφορά, όπως το Windows 11 Pro Key με 13,63€ και το Windows 10 Pro Key με 8,78€! Όλες αυτές οι τιμές αναφέρονται παρακάτω και θα τις αποκτήσετε εισάγοντας τον αντίστοιχο κωδικό έκπτωσης κατά τη διαδικασία πληρωμής. Θα πρέπει να το κάνετε επίσης σύντομα, επειδή αυτές οι τιμές είναι απίθανο να είναι διαθέσιμες για πολύ καιρό.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χωρίς την εισαγωγή εκπτωτικού κουπονιού μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές για μαζικές αγορές:

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Προσθέστε το προϊόν στο καλάθι αγορών και συμπληρώστε τον κωδικό κουπονιού, κάντε κλικ στο «Proceed To Checkout» μετά την επιβεβαίωση.

keysfan-pay-1.jpg

Αφού συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες, κάντε κλικ στο «CDZEPay» για να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής.

keysfan-pay.jpg

Το Keysfan είναι μια παγκόσμια εταιρεία πώλησης κλειδιών λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων της Microsoft, εργαλείων, antivirus, παιχνιδιών και άλλων. Η προσιτή τιμή έχει κερδίσει πολλούς επαίνους για το Keysfan. Το Keysfan γνωρίζει την «ιστορία» κάθε άδειας που πουλάει, είναι σίγουρα γνήσια και νόμιμα κλειδιά. Εάν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα μετά την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 24/7 και θα σας απαντήσουν αμέσως και θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα.

Επικοινωνία με την Keysfan στο support @ keysfan.com

Loading