It's Glowtime: Εδώ θα βρείτε όλα τα videos της Apple συγκεντρωμένα!

Η εκδήλωση It's Glowtime της Apple έφερε στο προσκήνιο τα iPhone 16 Pro και iPhone 16, το Apple Watch Series 10 και τα AirPods 4. Ο τεχνολογικός γίγαντας προσέφερε επίσης μια επισκόπηση της πρώτης προσπάθειας ενσωμάτωσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στο iPhone με τη μορφή του Apple Intelligence και μίλησε για μια νέα λειτουργία ακουστικού βοηθήματος για τα AirPods Pro 2.

Η Apple μετέδωσε σε live streaming ολόκληρη την εκδήλωση και, ως συνήθως, απέσπασε διάφορα τμήματα και τα μοιράστηκε στο κανάλι της στο YouTube ως μεμονωμένα βίντεο. Επίσης, δημοσίευσε νέο περιεχόμενο και ένα video που συμπυκνώνει την εκδήλωση διάρκειας 98 λεπτών σε λίγα μόλις λεπτά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα βίντεο παρακάτω!

Η τελευταία έκδοση της ναυαρχίδας της Apple είναι επιτέλους εδώ. Το τρίλεπτο βίντεο που ακολουθεί καθιστά σαφές από την αρχή ότι τα νέα iPhone 16 Pro και Pro Max είναι κατασκευασμένα για τα νέα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης του Apple Intelligence.

Η Apple παρουσιάζει τα νέα, πιο οικονομικά μοντέλα iPhone 16 και iPhone 16 Plus σε μια επιδέξια σεκάνς.

Θέλετε να μάθετε για τις διαφορές μεταξύ των νέων συσκευών της Apple; Αυτό το 10λεπτο βίντεο σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Τα νέα iPhone μπαίνουν δυναμικά στην Τεχνητή Νοημοσύνη και εδώ ο Craig Federighi, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος software engineering της Apple, εξηγεί τι ακριβώς φέρνει το Apple Intelligence.

Με μόλις 40 δευτερόλεπτα, αυτό το βίντεο είναι το πιο σύντομο από όλα. Μας ενημερώνει ότι το Apple Watch Series 10 είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο Apple Watch μέχρι σήμερα.

Τα νέα Airpods 4 έρχονται με πολλές βελτιώσεις, επιλογή για ενεργή ακύρωση θορύβου κ.ά.

Τα AirPods Pro 2 έρχονται τώρα με ένα σωρό χαρακτηριστικά υγείας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας χρήσης τους ως ακουστικό.

Η Apple συμπύκνωσε την εκδήλωση It's Glowtime διάρκειας 98 λεπτών σε λιγότερο από 4 λεπτά.

Σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το It's Glowtime event, τότε πατήστε το play στο παρακάτω video!

Loading