Joker: Folie à Deux, νέο trailer με Gaga και Phoenix να φέρνουν το χάος!

Ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga προκαλούν χάος στο νέο trailer της ταινίας Joker: Folie à Deux. Περιμένοντας να δικαστεί για τα εγκλήματά του ως Joker, ο Arthur Fleck (Phoenix) είναι έγκλειστος στο Arkham State Hospital. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, ο Arthur γνωρίζει και ερωτεύεται την Harleen Quinzel (Gaga), γνωστή και ως Harley Quinn. Μέσα στο χάος, το δίδυμο ανακαλύπτει τις πραγματικές εκδοχές του εαυτού του. Το Joker 2 θα περιλαμβάνει μουσικά στοιχεία, καθώς ο Phoenix και η Gaga τραγουδούν και χορεύουν στα τελευταία πλάνα.

Οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Harry Lawtey και Steve Coogan πρωταγωνιστούν, ενώ η Zazie Beetz επιστρέφει στο ρόλο της από το Joker ως Sophie Dumond, πρώην γειτόνισσα του Arthur. Ο Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει το Joker, επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το Joker: Folie à Deux σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Scott Silver. Ο Phillips θα είναι επίσης παραγωγός του Joker 2 μαζί με την Emma Tillinger Koskoff και τον Joseph Garner.

Το Joker κυκλοφόρησε το 2019 και σημείωσε τεράστια επιτυχία, καταγράφοντας το μεγαλύτερο Σαββατοκύριακο έναρξης του Οκτωβρίου στο εγχώριο box office με 96,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ξεπέρασε τελικά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, η μόνη ταινία R-rated στην ιστορία που το έχει καταφέρει αυτό. Η κριτική υποδοχή γύρω από το Joker ήταν εξίσου μεγάλη με τις εισπράξεις του στο box office. Υποψήφια για 11 Όσκαρ, το Τζόκερ κέρδισε δύο: Καλύτερης ανδρικής ερμηνείας ( Phoenix) και Καλύτερης πρωτότυπης μουσικής ( Hildur Guðnadóttir). Ο Phillips έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Το trailer δεν ήταν η μόνη είδηση που αφορούσε το Joker: Folie à Deux που κυκλοφόρησε σήµερα. Το Joker 2 θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2024, κάτι που είχε συμβεί και με το πρώτο Joker στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2019, όπου και κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα, δηλαδή το μεγαλύτερο βραβείο.

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Loading