Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2, ανακοινώθηκαν οι remastered εκδόσεις για PS4 και PS5!

Πριν από 25 χρόνια, το Legacy of Kain: Soul Reaver σύστησε στον κόσμο τον βρικόλακα Raziel. Στην εναρκτήρια σκηνή του παιχνιδιού, ο Raziel προδίδεται και εκτελείται από τον αφέντη του, τον αυτοκράτορα των βαμπίρ Kain. Υπομένοντας ανείπωτα βάσανα και παραμορφώσεις, ο Raziel αναδύεται αιώνες αργότερα ως το εικονικό και εκδικητικό μπλε φάντασμα που ειδικά οι gamers μιας ηλικίας γνωρίζουν πολύ καλά!

Πίσω στο 1999, τα video games κατασκευάζονταν με διαφορετικό τρόπο, μιας και οι βαθιές αφηγήσεις ήταν ασυνήθιστες και οι πλήρως φωνητικές σκηνές ακόμα πιο σπάνιες. Το Soul Reaver διέθετε και τα δύο και γρήγορα έγινε κλασικό. Για τον εορτασμό της 25ης επετείου του Soul Reaver, η Aspyr ανακοίνωσε στο πλαίσιο του State of Play της Sony το Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered για PlayStation 4 και PlayStation 5!

Όπως και με τη δουλειά της Aspyr στο Tomb Raider I-III Remastered, το κλειδί για ένα σπουδαίο Remaster είναι να μεταφερθεί ένα κλασικό παιχνίδι στο σύγχρονο hardware με αρκετές οπτικές και ποιοτικές βελτιώσεις ώστε να φαίνεται φυσικό, διατηρώντας παράλληλα προσεκτικά την ακεραιότητα του πρωτότυπου.

Η Aspyr ξεκίνησε το remaster έχοντας στα χέρια της τον πηγαίο κώδικα των original παιχνιδιών από την Crystal Dynamics και γι’ αυτό ενσωματώνει διακόπτη που μπορεί να μεταφέρει τον gamer στα γραφικά των original ανά πάσα στιγμή. Έχει καλύψει πλήρως με voice over τους χαρακτήρες, με τον Michael Bell στον ρόλο του Raziel, τον Simon Templeton σε αυτόν του Main και τον Tony Jay ως Elder God.

Φυσικά δεν λείπουν οι προσαρμογές στα τηλεχειριστήρια της σημερινής εποχής, με την εταιρεία να κάνει λόγο για βελτιστοποιημένο gameplay που υποστηρίζει τα πλεονεκτήματα των DualShock 4 και DualSense, προσθήκη νέων στοιχείων για διευκόλυνση του gamer (π.χ. χάρτης και πυξίδα), Photo Mode, Trophies κλπ.

Το Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2024.

Loading