Lenovo Auto Twist AI PC: Το εντυπωσιακό concept laptop με οθόνη που περιστρέφεται αυτόματα! [IFA 2024]

Η Lenovo, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογική καινοτομία, ανακοινώνει στην IFA 2024 με υπερηφάνεια μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων στο Lenovo Innovation World 2024, καθένα από τα οποία έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει το μέλλον της επαγγελματικής πληροφορικής και της τεχνητής νοημοσύνης. Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν το, εκ νέου σχεδιασμένο, κορυφαίο ThinkPad™ X1 Carbon Gen 13 Aura Edition, το οποίο βασίζεται στους πλέον πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra™ καθώς και το καινοτόμο Lenovo Auto Twist AI PC proof of concept. Η Lenovo παρουσίασε επίσης το ThinkPad T14s Gen 6 και το ολοκαίνουργιο ThinkBook™ 16 Gen 7+ το οποίο βασίζεται στους τελευταίους επεξεργαστές AMD Ryzen™ AI. Επιπλέον, η Lenovo παρουσίασε το ThinkBook 16 Gen 7, βασισμένο στον επεξεργαστή Snapdragon X Plus. Συνολικά, αυτές οι καινοτομίες αναδεικνύουν την δέσμευση της Lenovo να προσφέρει τεχνολογία αιχμής, εξαιρετικές εμπειρίες χρήσης και βελτιωμένη παραγωγικότητα και δημιουργικότητα για τους επαγγελματίες.

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσης το AI PC Fast Start, μια λύση που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους οργανισμούς να μεταβούν γρήγορα σε συσκευές έτοιμες για τεχνητή νοημοσύνη, μεγιστοποιώντας την απόδοση επένδυσης μέσω συμβουλευτικής υποστήριξης με τεχνητή νοημοσύνη και απλοποιημένης ανάπτυξης. Με την βραβευμένη υποστήριξη της Lenovo, αυτές οι υπηρεσίες επιταχύνουν την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη εφαρμογή της.

Η Lenovo στοχεύει να ηγηθεί της εποχής των συσκευών AI

Η σημασία των συσκευών Η/Υ αναμένεται να αυξηθεί, με περισσότερους από 250 εκατομμύρια Η/Υ να πρόκειται να ανανεωθούν έως το 2025, ενώ το 60% των Η/Υ που θα διατεθούν έως το 2027 αναμένεται να διαθέτουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Τα AI PCs της Lenovo στοχεύουν να αλλάξουν σημαντικά τις εμπειρίες των χρηστών μέσω φυσικών αλληλεπιδράσεων, εξατομικευμένων μεγάλων γλωσσικών μοντέλων καθώς και προηγμένων αρχιτεκτονικών υπολογιστών, καθιστώντας την πληροφορική πιο προσωπική, παραγωγική και προστατευμένη

Lenovo Aura Edition

Αποτέλεσμα πολυετούς σχεδιασμού σε συνεργασία με την Intel, η Lenovo παρουσιάζει τη σειρά Lenovo Aura Edition, μια απόδειξη της δέσμευσής μας στην παροχή καινοτόμων τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για να εξατομικεύουν και να απλοποιούν την αλληλεπίδραση των χρηστών με τις συσκευές τους. Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε ποιοτικές και ποσοτικές δοκιμές εμπειρίας χρήσης. Μέσα από τα ευρήματα αυτής της έρευνας, η Lenovo και η Intel κατέληξαν σε ένα πλήθος ιδεών που διευκολύνουν τη χρήση των υπολογιστών και, μετά από μια πρώτη διαλογή, οι επιλεγμένες προτάσεις δοκιμάστηκαν από επιπλέον τέσσερις χιλιάδες χρήστες, οι οποίοι βοήθησαν στην ιεράρχηση και τη βελτίωση των εμπειριών.

Το ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition

Το ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition διαθέτει λεπτότερη και ελαφρύτερη κατασκευή από κάθε άλλη φορά, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά μικρότερο βάρος -κατά ένα κιλό- για τη ναυαρχίδα των 14 ιντσών.  Βρίθει καινοτόμων τεχνολογιών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να εξατομικεύουν και να απλοποιούν την αλληλεπίδραση των χρηστών με τις συσκευές τους. Σχεδιασμένο με δυνατότητες ενισχυμένες με AI και σε συνεργασία με την Intel, το ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια πιο έξυπνη και καθηλωτική εμπειρία χρήσης.

Οι φορητοί υπολογιστές Lenovo Aura Edition, συμπεριλαμβανομένων των ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition και Lenovo Yoga Slim 7i , ενσωματώνουν τα ακόλουθα καινοτόμα χαρακτηριστικά:

  • Smart Modes: Προσαρμόζονται διαισθητικά στις ανάγκες του χρήστη, βελτιστοποιώντας την απόδοση και τις δυνατότητες AI για δραστηριότητες όπως η εργασία, το παιχνίδι και η δημιουργικότητα. Κάθε λειτουργία, προσβάσιμη μέσω ενός απλού widget, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία. Τα smart modes περιλαμβάνουν:
    • Το Shield όπου ενσωματώνει μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως Privacy Alert και Privacy Guard για προστασία από ανεπιθύμητη παρακολούθηση και αυτόματη εκκίνηση της προτιμώμενης εφαρμογής VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) κατά τη σύνδεση σε οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο Wi-Fi.
    • Το Attention που συμβάλλει στη μείωση των περισπασμών και στην επικέντρωση της προσοχής στην τρέχουσα εργασία, επιτρέποντας στους χρήστες να ορίσουν παραμέτρους εστίασης και να σιγάσουν τις ειδοποιήσεις.
    • Το Collaboration που βελτιώνει τις εμπειρίες εικονικών συσκέψεων με τη βελτιστοποίηση της απόδοσης βίντεο και τις προκαθορισμένες προτιμώμενες ρυθμίσεις, όπως η θόλωση φόντου ή η ενίσχυση χαμηλού φωτισμού.
    • Την λειτουργία Eco η οποία παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις ενέργειας απευθείας μέσα από την εφαρμογή, βοηθώντας στην εξισορρόπηση των επιδόσεων και της κατανάλωσης ενέργειας.
    • Την λειτουργία Wellness που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ψηφιακής υγείας, με ειδοποιήσεις σχετικά με τη στάση του σώματος και τη μείωση της κόπωσης των ματιών, υπενθυμίζοντας στους χρήστες να κάνουν διαλείμματα.
  • Smart Share: Παρέχει ομαλή κοινή χρήση εικόνων με δυνατότητα AI μεταξύ smartphones και φορητών υπολογιστών. Οι χρήστες μπορούν απλώς να αγγίξουν ένα υποστηριζόμενο smartphone στην άκρη της οθόνης και, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του εικονικού αισθητήρα AI της Elliptic Labs, ο φορητός υπολογιστής θα εκκινήσει το παράθυρο Smart Share στον υπολογιστή και το smartphone, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά πρόσφατων φωτογραφιών μεταξύ των συσκευών με drag and drop. Επιπλέον, υποστηρίζονται τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android.
  • Smart Care: Παρέχει απλή πρόσβαση στα online εργαλεία υποστήριξης της Lenovo και στο chatbot, προσφέροντας λύσεις για τη διευθέτηση τυχόν προβλημάτων και θεμάτων ασφάλειας, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η βελτιωμένη συνδρομητική υπηρεσία Premier Support Plus προσφέρει ειδικές δυνατότητες τεχνικής υποστήριξης, συνδέοντας ζωντανά τους χρήστες με εικόνα, ήχο και μέσω chat με ειδικευμένους τεχνικούς της Lenovo, 24 ώρες το 24ωρο, μέσω του υπολογιστή ή του smartphone.

Η έκδοση Aura Edition της Lenovo δεν αφορά μόνο την τεχνολογία, αλλά και τον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους, καθιστώντας κάθε στιγμή πιο παραγωγική και ευχάριστη.

ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition

Το Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition συνεχίζει να βασίζεται στην κληρονομιά της Lenovo για την παροχή κορυφαίων επαγγελματικών φορητών υπολογιστών. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Intel και διαθέτει την πιο πρόσφατη τεχνολογία Core Ultra της Intel, προσφέροντας εκπληκτική κλίμακα στους υπολογισμούς AI, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και απίστευτες επιδόσεις AI 3X τόσο στη μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας (NPU) όσο και στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU). Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη εμπειρία χρήσης: Διαθέτει τη νέα τεχνολογία Intel Core Ultra, με ενσωματωμένα γραφικά Intel Arc™ Xe2 και ενσωματωμένη NPU που προσφέρει 45+ TOPS. Ο εκ νέου σχεδιασμένος φορητός υπολογιστής περιλαμβάνει επίσης μια κορυφαία επιλογή Haptic TouchPad που ενσωματώνει το κλασικό TrackPoint με τρία κουμπιά καθώς και οθόνη  έως 14 ιντσών 2,8k OLED Dolby Vision με αντιθαμβωτική επιφάνεια και εναλλασσόμενο ρυθμό ανανέωσης 120Hz.
  • Copilot+ PC Experiences: Θα υποστηρίζει λειτουργίες Copilot+ PC5 όταν είναι διαθέσιμες από τη Microsoft ενώ περιλαμβάνει πλήκτρο πληκτρολογίου Copilot.
  • Υβριδική εργασία και κινητικότητα: Η συσκευή είναι απίστευτα ελαφριά, ξεκινώντας από βάρος κάτω από το ένα κιλό, επομένως πρόκειται για το ελαφρύτερο ThinkPad X1 Carbon που έχει υπάρξει ποτέ. Υποστηρίζει τις νέες λειτουργίες Copilot+ PC της Microsoft και περιλαμβάνει ειδικό πλήκτρο Copilot για εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες.
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Η μπαταρία των 57 watt παρέχει πάνω από 18 ώρες διάρκεια ζωής, εξασφαλίζοντας ότι οι επαγγελματίες μπορούν να παραμένουν παραγωγικοί όλη την ημέρα, χάρη στην απίστευτη ενεργειακή αποδοτικότητα. 
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 7 και προαιρετικά 5G sub-6GHz. Περιλαμβάνει θύρες εισόδου/εξόδου, όπως 2x USB-A, 2x USB-C και 1x HDMI.
  • Σχεδιασμός και κατασκευή: Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη και στην αύξηση της συμβολής της στην κυκλική οικονομία και περιλαμβάνει μπαταρία η οποία μπορεί να αντικατασταθεί από τον πελάτη (CRU). Τα υλικά που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν 90% ανακυκλωμένο μαγνήσιο για το εξωτερικό κάλυμμα, ενώ η συσκευασία, 100% απαλλαγμένη από πλαστικό, είναι κατασκευασμένη από μπαμπού και ζαχαροκάλαμο. Εκτός από τα ανακυκλωμένα υλικά, διαθέτει πιστοποιήσεις όπως EPEAT Gold και ENERGY STAR 9.0.

Lenovo Auto Twist AI PC Proof of Concept

Η Lenovo παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Auto Twist AI PC proof of concept, ένα καινοτόμο άλμα στην προσωπική πληροφορική που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την αλληλεπίδραση με τον χρήστη μέσω έξυπνων αυτομαστισμών και τεχνητής νοημοσύνης. Διαθέτοντας μια πρωτοποριακή στον κλάδο σχεδίαση Auto Twist, αυτό το concept AI PC επόμενης γενιάς προσαρμόζεται σε πολλαπλά σενάρια με αυτόματη περιστροφή, σε δύο άξονες, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά:

  • Ευελιξία με τεχνητή νοημοσύνη: Παρακολουθεί πάντα τις κινήσεις του χρήστη για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ορατότητα της οθόνης, διατηρώντας το χρήστη στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια των εκάστοτε συσκέψεων, παρουσιάσεων αλλά και κατά την προσωπική χρήση. 
  • Έξυπνη αλληλεπίδραση: Ενσωμάτωση εντολών σε φυσική γλώσσα, για τη μετάβαση μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών χρήσης,  όπως "κλείσιμο υπολογιστή", "λειτουργία φορητού υπολογιστή" και "λειτουργία tablet" .
  • Ενισχυμένη ασφάλεια: Το έξυπνο καπάκι θα κλείνει αυτόματα όταν ο φορητός υπολογιστής παραμένει αφύλακτος.  
  • Βελτιώσεις ευεξίας: Προώθηση της εργονομικής χρήσης, ώστε να συνδράμει στη μείωση της καταπόνησης.

Το Lenovo Auto Twist AI PC επαναπροσδιορίζει την αλληλεπίδραση με το χρήστη με απαράμιλλη απόδοση και λειτουργίες που επικεντρώνονται στον άνθρωπο, θέτοντας νέα πρότυπα για τις έξυπνες συσκευές.

ThinkPad T14s Gen 6 AMD

Το ThinkPad T14s Gen 6 AMD έχει σχεδιαστεί σχολαστικά, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών, αποτελώντας το χρυσό πρότυπο στους εταιρικούς φορητούς υπολογιστές. Η λειτουργία AMD Ryzen AI που ενσωματώνεται στο ThinkPad T14s Gen 6 προσφέρει αποκλειστικές εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης με αύξηση της απόδοσης κατά τρεις φορές, χάρη στη νέα αρχιτεκτονική XDNA 2. Ο πυρήνας Zen 5 και τα γραφικά AMD RDNA 3.5 εξασφαλίζουν εξαιρετική απόκριση, ταχύτατη διαχείριση πολλαπλών εργασιών και γρήγορη δημιουργία περιεχομένου. Επιπλέον, η τεχνολογία AMD PRO εγγυάται ασφάλεια παγκόσμιας κλάσης, ποιότητα επαγγελματικού επιπέδου και ταχύτερη ενεργοποίηση, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται σε αυτές τις συσκευές. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη εμπειρία χρήσης: Ο υπολογιστής διαθέτει επανασχεδιασμένη θερμική αρχιτεκτονική με σύστημα οπίσθιας εκτόνωσης της θερμότητας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ψύξη και απόδοση. Η τεχνολογία 3M DBEF5 αυξάνει τα βασικά πάνελ WUXGA στα 400 nits για καλύτερη φωτεινότητα της οθόνης, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας. Η υιοθέτηση της τυποποιημένης για τη βιομηχανία τοποθέτησης πλήκτρων Ctrl-Fn και η καινοτόμος μπάρα επικοινωνίας της Lenovo που φιλοξενεί κάμερα 5MP προσφέρουν περισσότερο συναρπαστικές και αβίαστες εμπειρίες χρήσης. 
  • Συνδεσιμότητα: Υποστηρίζει Wi-Fi 7 και 5G sub-6GHz και περιλαμβάνει τις κλασικές θύρες όπως 2x USB-A, 2x TBT4, HDMI, καθώς και υποδοχή ήχου 3,5 mm.
  • Μετασχηματισμός AI: RDNA 3.5 και ενσωματωμένη μονάδα τεχνητής νοημοσύνης (NPU). Υποστηρίζει τις εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης Copilot + PC της Microsoft.
  • Απόδοση και διάρκεια ζωής μπαταρίας: διαθέτει μνήμη RAM LPDDR5x, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε η μπαταρία να διαρκεί όλη μέρα, παρέχοντας πάνω από 17 ώρες λειτουργίας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των ελέγχων κατά το πρότυπο MM25.
  • Σχεδιασμός και κατασκευή: Η συσκευή είναι σχεδιασμένη με βελτιστοποιημένη οθόνη 16:10 με αναλογία οθόνης προς σώμα 88% και διατίθεται σε χρωματισμό Deep Black, με εκλεπτυσμένο εσωτερικό. Ζυγίζει 1,3 κιλά και έχει πάχος 16,9 χιλιοστά.
  • Βιωσιμότητα: 30% ανακυκλωμένα ανθρακονήματα στο επάνω κάλυμμα, 90% ανακυκλωμένο μαγνήσιο στο πλαίσιο του πληκτρολογίου και 55% ανακυκλωμένο αλουμίνιο στο κάτω κάλυμμα. Το ThinkPad T14s Gen 6 AMD διατίθεται επίσης συσκευασία χωρίς πλαστικά, αξιοποιώντας χαρτί πιστοποιημένο κατά το πρότυπο FSC, ενώ διαθέτει και σειρά πιστοποιήσεων, όπως EPEAT Gold, TCO και ENERGY STAR 9.0.

Τόσο το ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition όσο και το ThinkPad T14s Gen 6 AMD Windows 11 PCs έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα των εταιρικών πελατών, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της Lenovo στην καινοτομία, το σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη και την πρωτοπορία στις λύσεις υπολογιστών υψηλών επιδόσεων που υποστηρίζονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Η Lenovo παρουσιάζει τις υπηρεσίες Fast Start AI PC για να επιταχύνει και να βελτιστοποιήσει το ταξίδι με AI PC

Η Lenovo παρουσιάζει το AI PC Fast Start, μια βελτιωμένη λύση που βοηθά τους οργανισμούς να μεταβούν γρήγορα στις πιο ισχυρές συσκευές του κλάδου με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης. Η υπηρεσία παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη με τεχνητή νοημοσύνη για την αξιολόγηση της τεχνικής ετοιμότητας και τον εντοπισμό του ιδανικού υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την απόδοση επένδυσης (ROI).

Το AI PC Fast Start συνδυάζεται με τις Υπηρεσίες AI PC Lifecyle που απλοποιούν την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση AI-ready συσκευών, βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη και επιταχύνουν την υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης σε ολόκληρο τον οργανισμό. Υποστηριζόμενη από βραβευμένη υποστήριξη, διαχείριση και υπηρεσίες ασφαλείας, η Lenovo διασφαλίζει την απρόσκοπτη υιοθέτηση υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης, ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να έχουν τη μεγαλύτερη αξία από τις επενδύσεις τους σε τεχνητή νοημοσύνη.

Ασφάλεια και προστασία δεδομένων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

Οι λύσεις ThinkShield  της Lenovo παρέχουν ολοκληρωμένη ασφάλεια για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας προστασία από την κατασκευή έως την εγκατάσταση. Χάρη στην προστασία που παρέχει, με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης, το ThinkShield καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απειλών, από αυτές που παραμονεύουν κάτω από το λειτουργικό σύστημα έω καις το cloud, προσφέροντας εκτεταμένες δυνατότητες ανίχνευσης και απόκρισης. Προστατεύει το BIOS και το firmware από επιθέσεις και διασφαλίζει την προστασία τoυ υλικού εξοπλισμού, μέσω του Supply Chain Assurance. Συνεργαζόμενο με παρόχους υπηρεσιών ασφαλείας παγκόσμιας κλάσης, το ThinkShield παρέχει ισχυρή ασφάλεια, ενισχύοντας της επιχειρήσεις, μέσα από παραγωγικά, υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.

Σήμερα, η Lenovo επεκτείνει περαιτέρω τις δυνατότητες των λύσεων ασφαλείας της, ενσωματώνοντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα Singularity™ και την τεχνολογία AI της SentinelOne® στο χαρτοφυλάκιο λύσεων κυβερνοασφάλειας ThinkShield για ενισχυμένη προστασία τελικών σημείων με αυτοματοποιημένη ανίχνευση και αντιμετώπιση απειλών. Ο συνδυασμός των στιβαρών ThinkPad AI PCs της Lenovo με τις ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας που υποστηρίζονται από αυτή τη συνεργασία προσφέρει ακόμη περισσότερο στους διάφορους οργανισμούς την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω ασφαλών υπολογιστικών πλατφορμών.

ThinkBook 16 Gen 7+

Το ThinkBook 16 Gen 7+ της Lenovo είναι ένας κορυφαίος φορητός υπολογιστής με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιασμένος για να ενισχύει την παραγωγικότητα και τη δημιουργική έκφραση. Διαθέτει τον προηγμένο επεξεργαστή AMD Ryzen™ AI 9 365 με απόδοση 50 TOPs, προσφέροντας επιδόσεις AI ανωτέρου επιπέδου, καθώς και εξαιρετική ταχύτητα για multitasking και δημιουργία περιεχομένου. Σε συνδυασμό με τα γραφικά AMD Radeon™ 880M, παρέχει οπτική απεικόνιση υψηλής ανάλυσης για μια καθηλωτική εμπειρία. Ο κομψός μεταλλικός σχεδιασμός του φορητού υπολογιστή, το μεγάλο ForcePad και η εκτενής οθόνη 16 ιντσών  με ανάλυση 3,2K τον καθιστούν τόσο οπτικά εντυπωσιακό όσο και εξαιρετικά λειτουργικό.

  • Προηγμένη απόδοση AI: με δυνατότητα 50 TOPS, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών Radeon για οπτικές απεικονίσεις υψηλής ανάλυσης και εξαιρετική ταχύτητα στην πολυδιεργασία και τη δημιουργία περιεχομένου.
  • Εκπληκτικός σχεδιασμός: 3.2K 16" για μια οπτικά ελκυστική και εξαιρετικά λειτουργική συσκευή.
  • Ευελιξία και προσαρμογή: Πλήρης σειρά θυρών εισόδου/εξόδου για προσαρμοσμένο χώρο εργασίας, ειδικά πλήκτρα για λειτουργίες Lenovo AI και συνεργασία PC-to-phone, καθώς και δείκτες αφής στο πληκτρολόγιο για βελτιωμένη προσβασιμότητα.
  • Στιβαρή ασφάλεια: Προστασία με δυνατότητα χρήσης υλικού, ενσωματωμένη ασφάλεια κάτω από το λειτουργικό σύστημα και τεχνολογία chip-to-cloud του Microsoft Pluton για ασφαλείς υπηρεσίες ταυτοποίησης και κρυπτογράφησης.
  • Ενισχυμένη παραγωγικότητα: Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που προτιμούν ταχύτερα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, για τη δημιουργία περιεχομένου, την αυτοματοποίηση ροών εργασίας και τον αποτελεσματικό χειρισμό σύνθετων εργασιών, βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία με προηγμένες υπηρεσίες μηχανικής μάθησης.
  • Φορητότητα και συνδεσιμότητα: για εκτεταμένη χρήση που παρέχει πάνω από 17 ώρες αναπαραγωγής βίντεο 1080p και συνδεσιμότητα Wi-Fi 7 για γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  • Εξαιρετική εμπειρία χρήστη: με αναλογία STB 91% και ηχεία Dolby Atmos® για ανώτερη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία.

Το Lenovo ThinkBook 16 Gen 7+ συνδυάζει τεχνολογία αιχμής AI με προσεγμένο σχεδιασμό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους σύγχρονους επαγγελματίες που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά τους.

ThinkBook 16 Gen 7 με Snapdragon X Plus

Η Lenovo παρουσιάζει με υπερηφάνεια το ThinkBook 16 Gen 7, έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Copilot+ AI PC που έχει σχεδιαστεί για να φέρει επανάσταση στην παραγωγικότητα και τη δημιουργική έκφραση των σύγχρονων επαγγελματιών. Συνδυάζοντας προηγμένες δυνατότητες AI με κομψή σχεδίαση και στιβαρή απόδοση, αυτή η καινοτόμος συσκευή είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρωπίνου δυναμικού, που λειτουργεί σε ταχείς ρυθμούς και βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση.

  • Περισσότερο εξατομικευμένο AI PC: Το ThinkBook 16 Gen 7 της Lenovo διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon X Plus, παρέχοντας δυνατότητα 45+ TOPs για βελτιωμένη παραγωγικότητα, δημιουργική έκφραση και ενεργειακή αποδοτικότητα. Η NPU που ενσωματώνει αποκλειστικά επιταχύνει τις εργασίες AI και την υποστήριξη AI στη συσκευή με λειτουργίες όπως το Meeting Assistant, για την πραγματοποίηση βελτιωμένων τηλεδιασκέψεων. 
  • Προχωρημένη απόδοση: Το ThinkBook 16 Gen 7 επιταχύνει την παραγωγικότητα με τοπική επεξεργασία AI, υποστηρίζοντας επιχειρηματικές εφαρμογές με εντυπωσιακή ταχύτητα και ενεργειακή απόδοση. Διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας πολλών ημερών και εξειδικευμένους πυρήνες υλικού για εργασίες AI και επεξεργασία σήματος εικόνας της κάμερας.
  • Κομψή σχεδίαση: Με κομψή, μοντέρνα σχεδίαση που έχει πάχος 16 χιλιοστά, μεγαλύτερο TouchPad, οθόνη 16 ιντσών με αναλογία οθόνης προς σώμα 91,3% και ενισχυμένο Lenovo Pro Sound με super-linear ηχεία και ήχο Dolby Atmos, αυτός ο φορητός υπολογιστής συνδυάζει ομορφιά και ευφυΐα.
  • Παραγωγικότητα οπουδήποτε: Το ThinkBook 16 Gen 7 είναι ιδανικό για επαγγελματίες που βρίσκονται εν κινήσει και προσφέρει ισχυρές επιδόσεις, φορητότητα με ελάχιστο βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 84 Whr και συνεχή συνδεσιμότητα. Υποστηρίζει εγγενείς εφαρμογές ARM 64 και βελτιωμένη εξομοίωση για εφαρμογές X86/X64, διατηρώντας παράλληλα επίπεδα ασφάλειας επαγγελματικού επιπέδου. 
  • Ασφάλεια έτοιμη για επιχειρήσεις: Η Lenovo παρέχει ισχυρή ασφάλεια με χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται από το υλικό, ενσωματωμένη ασφάλεια κάτω από το λειτουργικό σύστημα και τεχνολογία chip-to-cloud της Microsoft Pluton για ασφαλή ταυτότητα και κρυπτογραφικές υπηρεσίες.

Το Lenovo ThinkBook 16 Gen 7 προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις που αλλάζουν πλήρως τα δεδομένα, κομψό σχεδιασμό και προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους σύγχρονους επαγγελματίες που αναζητούν αυξημένη παραγωγικότητα και ασφάλεια.

Η Lenovo συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας υπολογιστών με την ακλόνητη δέσμευσή της στην καινοτομία, την παραγωγικότητα με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον σχεδιασμό με επίκεντρο τον άνθρωπο. Τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο Lenovo Innovation World 2024 πρόκειται να επαναπροσδιορίσουν τα δεδομένα στην αγορά των υπολογιστών για επαγγελματίες, εξοπλίζοντάς τους με τα εργαλεία που χρειάζονται ώστε να διαπρέψουν σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο, με την επιπλέον παράμετρο της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Loading