Married ... with Children: Η θρυλική κωμική σειρά επιστρέφει ως animation!

Έχοντας τη διάκριση να είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά του Fox, το Married ... with Children παραμένει ένα από τα σημαντικότερα sitcoms της δεκαετίας του '90, με το ιδιαίτερο χιούμορ του να το διαφοροποιεί από τις κλασικές κωμικές σειρές της ίδιας εποχής.

Τον Μάιο του 2022, το Deadline αποκάλυψε ότι η σειρά θα επιστρέψει με το αρχικό της καστ, αν και σε διαφορετικό στυλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το reboot θα είναι μια animated εκδοχή της σειράς, με τον σεναριογράφο και παραγωγό του Family Guy, Alex Carter, να αναλαμβάνει τα ηνία του project. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η animated σειρά βρίσκεται στα σκαριά στη Sony Pictures Television, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το original.

Η σειρά θα δει την οικογένεια Bundy να επιστρέφει για να επαναλάβει τους χαρακτήρες της, με τον Ed O'Neill να υποδύεται τον πατριάρχη της οικογένειας Al Bundy, την Katey Sagal την σύζυγό του Peggy Bundy, την Christina Applegate ως την κόρη Kelly Bundy και τον David Faustino ως γιο Bud Bundy.

Δεν έχει υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το πού θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά, αλλά το Hulu και το Peacock ξεχωρίζουν ως πιθανές επιλογές. Το Fox είναι μια άλλη εναλλακτική λύση που μπορεί ενδεχομένως να εξερευνήσει το στούντιο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του reboot δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Η πλοκή κρατείται επίσης μυστική, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η animated έκδοση πιθανότατα θα δανειστεί από το πρωτότυπο και θα ακολουθεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις της οικογένειας Bundy.

Το Married ... with Children δημιουργήθηκε από τους Michael G. Moye και Ron Leavitt και έτρεξε στο Fox για 11 σεζόν και 259 επεισόδια, από τον Απρίλιο του 1987 έως τον Ιούνιο του 1997. Αν και επικρίθηκε από τους κριτικούς καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής της για το πονηρό χιούμορ της, η σειρά κατάφερε να συγκεντρώσει μια πιστή βάση οπαδών με την πάροδο του χρόνου. Και οι τέσσερις πρωταγωνιστές συνέχισαν να έχουν σχετικά επιτυχημένες καριέρες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, με τον O'Neill να εμφανίζεται σε μια άλλη μεγάλη κωμική σειρά χρόνια αργότερα, το Modern Family.

Loading