LG

Μεγάλος διαγωνισμός από την LG!

Η LG Electronics διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό στα social media και δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να λάβουν μέρος και να κερδίσουν το soundbar S70TY και να απολαύσουν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού σαν να βρίσκονται στις κερκίδες. 

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές δεν έχουν παρά να μπουν στη σελίδα της LG στο Facebook, να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για 5 LG soundbar S70TY. 

To νέο LG soundbar S70TY έχει ισχυρά μπάσα και κρυστάλλινα υψηλά, και προσφέρει μια ηχητική εμπειρία που ξεπερνά τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, βάζοντας τους χρήστες στην καρδιά της δράσης όπως ποτέ άλλοτε.

Με το κεντρικό κανάλι up-firing, ο ήχος του LG soundbar S70TY μοιάζει να έρχεται από τη μέση της LG TV, προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία με τον χρήστη στο επίκεντρο. Ο χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου προσθέτει ένα εικονικό επίπεδο για τη δημιουργία ηχητικού θόλου και εικονικού επιπέδου. 

Το soundbar προσφέρει καταιγιστικό ήχο κάνοντας τον χρήστη να νιώθει ότι συμμετέχει σε πραγματικά ηχητικά τοπία Dolby Atmos® και DTS:X, από ένα ηχοσύστημα surround 400 W 3.1.1ch και ένα subwoofer, ενώ μετατρέπει τον βασικό ήχο 2 καναλιών σε ήχο πολλαπλών καναλιών για βαθύ αποτέλεσμα που γεμίζει τον χώρο.

Με το LG soundbar S70TY, θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, γι’ αυτό λάβετε μέρος τώρα στον μεγάλο διαγωνισμό και διεκδικήστε ένα από τα πέντε LG soundbar S70TY.

Loading