Mickey 17: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του δημιουργού του Parasite!

Μπορεί να πήρε αναβολή για το 2025, αλλά τουλάχιστον έχουμε μια πρώτη εικόνα από το πολυαναμενόμενο Mickey 17. Το πρώτο trailer της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, την οποία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης του Parasite, Bong Joon-ho, και πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson ως Mickey Barnes? έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ώρες. Σύμφωνα με την περιγραφή του, ο Barnes "έχει βρεθεί στην εξαιρετική περίσταση να εργάζεται για έναν εργοδότη που απαιτεί την απόλυτη δέσμευση στη δουλειά... να πεθάνει, για να ζήσει". 

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα Mickey 7 του Edward Ashton, για "έναν αναλώσιμο υπάλληλο σε μια ανθρώπινη αποστολή που στέλνεται να αποικίσει τον παγωμένο κόσμο Niflheim". Το βιβλίο ακολουθεί την έβδομη ενσάρκωση του ομώνυμου Mickey, αλλά φαίνεται ότι στην ταινία πεθαίνει αρκετές φορές ακόμα. Εκτός από τον Pattinson, πρωταγωνιστούν οι Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette, Mark Ruffalo και Thomas Turgoose.

Το Mickey 17 θα είναι η πρώτη ταινία του Joon-ho μετά το Parasite το 2019 και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου 2025.

Loading