Microsoft Copilot: Μεγάλη ανανέωση της web έκδοσης με έμφαση στην παρουσίαση ειδήσεων

Μόλις πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι η εφαρμογή Copilot για φορητές συσκευές φέρεται να επρόκειτο να λάβει μια ριζική ανανέωση, μετατρέποντας την περισσότερο σε έναν... παρουσιαστή ειδήσεων παρά σε βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Microsoft είχε και άλλα πράγματα στο μυαλό της, για τα οποία δεν είχε ακουστεί τίποτα. Εντελώς απροειδοποίητα, λοιπόν, η web έκδοση του Copilot έχει υποστεί μια σημαντική ανανέωση, περιλαμβάνοντας τέσσερις νέες φωνές και ένα χαρακτηριστικό παρουσίασης των καθημερινών ειδήσεων.

Η ιστοσελίδα Neowin παρατήρησε πρώτη την αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι η ανανέωση φέρνει ένα «φρέσκο, μοντέρνο και κομψό περιβάλλον εργασίας χρήστη» και ότι είναι «πιο απλό από ποτέ». Έρχεται με μια φωτεινή και σκοτεινή λειτουργία (που ονομάζεται «Day» και «Night» αντίστοιχα) και διαθέτει τέσσερις νέες φωνές: Meadow, Wave, Grove και Canyon.

Το μεγάλο αστέρι της παράστασης είναι η νέα λειτουργία «Copilot Daily», η οποία αναλύει τις ειδήσεις και τις ενημερώσεις και τις παρουσιάζει στον χρήστη. Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να κάνει κλικ στα links της ειδησεογραφικής πηγής για να διαβάσει περισσότερα γι' αυτήν. Μόλις τελειώσει, το Copilot Daily θα ζητήσει από τον χρήστη να επιστρέψει την επόμενη ημέρα για μια ακόμη σύνοψη.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα εμπειρία του Copilot επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα copilot.microsoft.com.

[via]

Loading