Moana 2: Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel

Ο ωκεανός μας καλεί στο πρώτο trailer για την ταινία Moana 2 της Disney. Τα πλάνα από το πολυαναμενόμενο sequel της Disney σηματοδοτούν την επιστροφή της Auliʻi Cravalho ως Moana και του Dwayne Johnson ως ο ημίθεος Maui.

«Το Moana 2 ξανασυναντά τη Moana και τον Maui τρία χρόνια αργότερα για ένα νέο μεγάλο ταξίδι μαζί με ένα πλήρωμα απίθανων ναυτικών», αναφέρει η περιγραφή της Disney. «Αφού λαμβάνει ένα απροσδόκητο κάλεσμα από τους καθοδηγητικούς προγόνους της, η Moana πρέπει να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες της Ωκεανίας και σε επικίνδυνα, μακρινά νερά για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχει αντιμετωπίσει ποτέ».

«Αυτό είναι ένα κάλεσμα από τους προγόνους μας να ταξιδέψουμε σε νέους ουρανούς και να επανενώσουμε τους ανθρώπους μας σε ολόκληρο τον ωκεανό», διαλαλεί η Moana στο trailer.

Το Moana 2 γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον David G. Derrick Jr. στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Ο Derrick Jr. εργαζόταν προηγουμένως στο καλλιτεχνικό τμήμα της Moana και αργότερα διετέλεσε σκηνοθέτης της ιστορίας του Strange World. Το δίδυμο Abigail Barlow και Emily Bear θα γράψει τα τραγούδια για το sequel. Οι Opetaia Foa'i και Mark Mancina, οι οποίοι εργάστηκαν για τη μουσική του πρώτου Moana, θα επιστρέψουν για τη μουσική επένδυση της ταινίας και θα γράψουν νέα τραγούδια.

Το Moana 2 ξεκίνησε αρχικά ως σειρά για το Disney+ τον Δεκέμβριο του 2020, ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο, ο CEO της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε ότι η σειρά είχε μετατραπεί σε κινηματογραφική ταινία. Να υπενθυμίσουμε ότι ετοιμάζεται και ένα live-action remake του πρώτου Moana με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, το οποίο αναμένεται στους κινηματογράφους στις 10 Ιουλίου 2026.

Loading