Mufasa: The Lion King, νέο trailer για το πολυαναμενόμενο prequel

Ο Mufasa, πατέρας του Simba από το The Lion King, είχε μια πολύχρωμη και γεμάτη προκλήσεις ζωή πριν γίνει ο διακεκριμένος βασιλιάς της αφρικανικής σαβάνας. Το ταξίδι του θα εξερευνηθεί με πλούσιες λεπτομέρειες στο prequel Mufasa: The Lion King, και όπως υπόσχεται το νέο trailer θα υπάρχει άφθονος κίνδυνος, τόλμη και χιούμορ στην πορεία.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη:

To Mufasa: The Lion King επιστρατεύει τον Rafiki για να μεταφέρει το μύθο του Mufasa στο μικρό λιονταράκι Kiara, κόρη του Simba και της Nala, με τον Timon και τον Pumbaa να χαρίζουν την υπογραφή τους. Η ιστορία, που αφηγείται σε flashbacks, παρουσιάζει τον Mufasa ως ένα ορφανό λιονταράκι, χαμένο και μόνο του, μέχρι που συναντά ένα συμπαθητικό λιοντάρι ονόματι Taka, τον κληρονόμο μιας βασιλικής γενιάς. Η τυχαία συνάντηση θέτει σε κίνηση ένα μεγάλο ταξίδι μιας εξαιρετικής ομάδας απροσάρμοστων που αναζητούν το πεπρωμένο τους. Oι δεσμοί τους θα δοκιμαστούν καθώς θα συνεργαστούν για να αποφύγουν έναν απειλητικό και θανατηφόρο εχθρό.

To Mufasa The Lion King περιλαμβάνει ένα τεράστιο καστ, με επικεφαλής τον Aaron Pierre ως Mufasa, τον Kelvin Harrison Jr. ως Taka, τον John Kani ως Rafiki, και τους Seth Rogen και Billy Eichner ως Pumbaa και Timon. Η Blue Ivy Carter δίνει τη φωνή της Kiara, ενώ η Beyoncé Knowles-Carter είναι η Nala. Άλλες φωνές στο καστ περιλαμβάνουν τους Tiffany Boone, Kagiso Lediga, Preston Nyman, Mads Mikkelsen, Thandiwe Newton, Lennie James, Anika Noni Rose, Keith David και Donald Glover.

Πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2024 στους κινηματογράφους!

Loading