Music by John Williams: Πρώτο trailer για το ντοκιμαντέρ - αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη

Υπάρχουν πολλές δυνητικά σπουδαίες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν πριν από το τέλος του 2024, αλλά αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές. Οι Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Kathleen Kennedy, Frank Marshall και πολλοί άλλοι συνεργάστηκαν με τον σκηνοθέτη Laurent Bouzereau για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ για τον καλύτερο συνθέτη ταινιών όλων των εποχών, τον John Williams!

Η ταινία ονομάζεται Music by John Williams και θα κυκλοφορήσει στο Disney+ την 1η Νοεμβρίου, μαζί με μια περιορισμένη κινηματογραφική προβολή στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Λονδίνο την ίδια μέρα. Η είδηση ήρθε μαζί με την κυκλοφορία του πρώτου trailer της ταινίας και η Disney περιγράφει την ταινία ως εξής:

Από τα πρώτα του βήματα ως πιανίστας της τζαζ μέχρι τις 54 υποψηφιότητες για Όσκαρ και τις πέντε νίκες του, το ντοκιμαντέρ εξετάζει σε βάθος την αμέτρητη συνεισφορά του Williams στον κινηματογράφο, συμπεριλαμβανομένων πολλών εμβληματικών franchise, καθώς και τη μουσική του για τη σκηνή των κονσέρτων και την επίδραση του στη λαϊκή κουλτούρα. Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και κινηματογραφιστές των οποίων οι ζωές έχουν επηρεαστεί από τη διαχρονική μουσική του.

Αν μη τι άλλο, η μουσική του John Williams έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του κινηματογράφου, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στη λαϊκή κουλτούρα σε παγκόσμιο και καθολικό επίπεδο.

Loading