Νέα σειρά Logitech G PRO για να γίνεις ο κορυφαίος στα eSports

Η Logitech G, ένα brand της Logitech ανακοίνωσε στο Logi PLAY την κυκλοφορία της τελευταίας σειράς PRO, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κορυφαίων αθλητών esports. Η νέα σειρά περιλαμβάνει το PRO X SUPERLIGHT 2 DEX Gaming Mouse, το PRO 2 LIGHTSPEED Gaming Mouse και το PRO X TKL RAPID Gaming Keyboard.

Σε στενή συνεργασία με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές esports, η Logitech G έχει αναπτύξει την επόμενη γενιά της σειράς PRO, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για να καλύψει τις ανάγκες κάθε παίκτη. Από το σχήμα μέχρι τη λειτουργικότητα, κάθε προϊόν της σειράς PRO σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόλυτη απόδοση.

PRO X SUPERLIGHT 2 DEX: The Asymmetrical Gaming Sharpshooter 

Το Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX, έχει σχεδιαστεί ειδικά για δεξιόχειρες παίκτες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επαγγελματιών σε παιχνίδια όπως το Counter-Strike και το Valorant. Το ασύμμετρο σχήμα του προσφέρει άνεση και ακρίβεια, καθιστώντας το ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε ανταγωνιστικό παίκτη.

  • Ασύρματη Τεχνολογία LIGHTSPEED: Αναβαθμισμένη για υποστήριξη 8KHz polling, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη και ανταποκρινόμενη απόδοση.
  • Αισθητήρας HERO 2: Με ανασχεδιασμό από το μηδέν που βοηθάει στην επίτευξη 8kHz polling, αυτός ο αισθητήρας προσφέρει τώρα ασυναγώνιστη απόδοση με ταχύτητες άνω των 888 ιντσών ανά δευτερόλεπτο και επιτάχυνση άνω των 88G.
  • Βιωσιμότητα:  Κατασκευασμένο με έως και 55% ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας σημαντικά τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Το DEX είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για δεξιόχειρες που πολλοί επαγγελματίες παίκτες μας έχουν ζητήσει να προσθέσουμε στη σειρά PRO. Όπως και με τον εξοπλισμό της σειράς PRO, το DEX έχει περάσει από έναν κύκλο ανάπτυξης πολλών ετών.

PRO 2 LIGHTSPEED: Μια αναβάθμιση στο θρυλικό PRO ποντίκι

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου δεξιόχειρου gaming mouse, παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά του αγαπημένου μας PRO Wireless. Το Logitech G PRO 2 LIGHTSPEED, διατηρώντας τον κλασικό αμφιδέξιο σχεδιασμό, υιοθετεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες LIGHTSPEED και HERO 2, προσφέροντας στους παίκτες ανώτερη απόδοση και ακρίβεια.

PRO X TKL RAPID: The First Pro Grade Rapid Trigger Keyboard

  • Μαγνητικοί διακόπτες: Οι μηχανικοί της Logitech G δημιούργησαν διακόπτες αιχμής που προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια και ταχύτητα απόκρισης. Με ρυθμιζόμενα σημεία ενεργοποίησης και rapid trigger, μπορείς να προσαρμόσεις το πληκτρολόγιο στις ακριβείς ανάγκες σου για κάθε παιχνίδι.
  • Key Priority: Η λειτουργία SOCD του G HUB σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις με ακρίβεια τις κινήσεις σου στο παιχνίδι, ακόμα και όταν πατάς πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα.
  • Εύκολη Ρυθμιση: Ρύθμισε το πληκτρολόγιό σου χωρίς λογισμικό.
  • G HUB Ενσωμάτωση: Με το KEYCONTROL, μπορείς να προσαρμόσεις κάθε πτυχή του πληκτρολογίου σου και να ανακαλύψεις νέες στρατηγικές
  • Βιωσιμότητα: Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο αλουμίνιο και πλαστικό,

Τιμή και διαθεσιμότητα

Loading