Νέες εκπτώσεις σε γνήσια κλειδιά για Microsoft Office και Windows

Δημιουργήστε πιο συναρπαστικές παρουσιάσεις με το PowerPoint, βελτιώστε τις επικοινωνίες σας με το Teams και το Outlook και κρατήστε καλύτερες σημειώσεις με το OneNote. Οι designers και οι δημιουργοί θα λατρέψουν επίσης το Publisher, το ισχυρό εργαλείο σχεδιασμού - Microsoft Office 2021 Professional Plus που σας επιτρέπει να φτιάχνετε φυλλάδια, e-books, flipbooks και πολλά άλλα με ευκολία.

Αγαπημένο από ιδιώτες και επιχειρήσεις, μπορείτε να παραγγείλετε μια άδεια χρήσης του Office 2021 Professional Plus για τη συσκευή σας με Windows μόνο με 28,95€ από την προσφορά Keysfan Software Hot Deal - έκπτωση πάνω από 90% από τη συνηθισμένη τιμή του! Αν χρειάζεστε σουίτες Office για Mac, τότε το Office 2019 Home and Business για 29,11€ σας παρέχει επίσης υποστήριξη παραγωγικότητας! Επιπλέον, υπάρχουν εκπτώσεις για τα λειτουργικά συστήματα Windows! Το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα, Windows 11 Pro, βρίσκεται στην ιδανική τιμή των 13,63€ μετά από έκπτωση! Παραγγείλετε τώρα και το Keysfan θα σας στείλει το κλειδί προϊόντος αμέσως μέσω e-mail.

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Προσθέστε το προϊόν στο καλάθι αγορών και συμπληρώστε τον κωδικό κουπονιού, κάντε κλικ στο «Proceed To Checkout» μετά την επιβεβαίωση.

Αφού συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες, κάντε κλικ στο «CDZEPay» για να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής.

Το Keysfan είναι μια παγκόσμια εταιρεία πώλησης κλειδιών λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων της Microsoft, εργαλείων, antivirus, παιχνιδιών και άλλων. Η προσιτή τιμή έχει κερδίσει πολλούς επαίνους για το Keysfan. Το Keysfan γνωρίζει την «ιστορία» κάθε άδειας που πουλάει, είναι σίγουρα γνήσια και νόμιμα κλειδιά. Εάν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα μετά την αγορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών 24/7 και θα σας απαντήσουν αμέσως και θα σας βοηθήσουν να λύσετε το πρόβλημα.

Επικοινωνία με την Keysfan στο support @ keysfan.com

Loading