Nintendo Switch 2: Μεγάλη διαρροή από εικόνες και ορισμένα specs

Μια σειρά από εικόνες που διέρρευσαν και επιβεβαιώθηκαν από το Video Games Chronicle φαίνεται ότι μας έδωσαν μια πρώτη εικόνα της επόμενης κονσόλας της Nintendo.

Η κονσόλα που υποθέτουμε όλοι ότι θα ονομάζεται Nintendo Switch 2, φημολογείται εδώ και πολύ καιρό και πρόκειται να αποκαλυφθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους. Το Nintendo Switch 2 φαίνεται να βρίσκεται πλέον σε πλήρη παραγωγή και ορισμένες εικόνες και προδιαγραφές ενός εργοστασιακού πρωτοτύπου του, όπως φαίνεται, εμφανίστηκαν σε κινεζική ιστοσελίδα σε ένα μείγμα από πραγματικές φωτογραφίες και CAD renders.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν hardware που μοιάζει αρκετά με το original Nintendo Switch. Οι σημαντικότερες διαφορές είναι η μεγαλύτερη οθόνη, τα μαγνητικά Joy-Cons με μεγάλα κουμπιά SL/SR και οι υποδοχές USB-C στο πάνω και στο κάτω μέρος της κονσόλας.

Μια πιο εμπεριστατωμένη διαρροή προδιαγραφών υποδηλώνει επίσης ότι η κονσόλα θα διαθέτει 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, τα οποία αποτελούν αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε σχέση με το πρωτότυπο. Το VGC επικαλείται μια πηγή που συμφωνεί με όσα υποτίθεται ότι έχει πει η Nintendo στους συνεργάτες της. Το VGC άκουσε επίσης ότι η κονσόλα θα μπορούσε να χρησιμοποιεί οθόνη LCD αντί για OLED για να κρατήσει την τιμή της χαμηλά.

Όσον αφορά τις διαρροές παιχνιδιών, φαίνεται πολύ πιθανό ότι πρόκειται για μια ακριβή αναπαράσταση του πώς θα μοιάζει το Nintendo Switch 2. Παρόλα αυτά, η Nintendo δεν έχει αποκαλύψει τίποτα ακόμα, οπότε αυτές οι εικόνες και οι πληροφορίες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κάποια επιφύλαξη.

Loading