Ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel στα νέα Avengers!

Σπουδαίες οι ανακοινώσεις από το San Diego Comic-Con για τους λάτρεις των ταινιών της Marvel, καθώς επιβεβαιώθηκε η επιστροφή των αδερφών Russo για τις επόμενες δύο ταινίες Avengers, ενώ οι ίδιοι αποκάλυψαν στο panel ότι ο Robert Downey Jr. θα επιστρέψει στο σύμπαν της Marvel, αλλά σε νέο ρόλο! Συγκεκριμένα, ο Robert Downey Jr. θα υποδυθεί τον Victor Von Doom στο Avengers: Doomsday, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε και ο τίτλος της 6ης ταινίας, Avengers: Secret Wars!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Robert Downey Jr. αναζωογόνησε την καριέρα του με την ερμηνεία του ως Tony Stark στο Iron Man και με μια σειρά άλλων έργων της Marvel. Ο χρόνος του ως Stark τελείωσε στο Avengers: Endgame, ωστόσο, ο ηθοποιός επιστρέφει για να υποδυθεί έναν από τους πλουσιότερους κακούς σε όλο το υπερηρωικό κόσμο: τον ίδιο τον Doctor Doom. «Τι μπορώ να σας πω; Μου αρέσει να παίζω περίπλοκους χαρακτήρες», δήλωσε ο ίδιος.

Οι αναφορές εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2023 ότι η Marvel εξέταζε το ενδεχόμενο να αλλάξει τον κεντρικό κακό της από το Avengers, πηγαίνοντας από τον Kang στον Doom. Αυτό ακολούθησε την καταδίκη του ηθοποιού Jonathan Majors (Kang), για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση, με τη Marvel να αποσύρει επίσημα τον Majors τον Δεκέμβριο του 2023.

Το Avengers: Doomsday έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου 2026. Το Secret Wars είναι προγραμματισμένο για περίπου ένα χρόνο αργότερα, στις 7 Μαΐου 2027. Στο SDCC, τα Marvel Studios ανακοίνωσαν επίσης ότι οι νέοι Fantastic Four, μακροχρόνιοι αντίπαλοι του Doom, θα εμφανιστούν τόσο στο Doomsday, όσο και στο Secret Wars.

Loading