Paddington in Peru: Πρώτο trailer για την τρίτη animated ταινία

Το πρώτο trailer της ταινίας Paddington in Peru έφτασε, παρουσιάζοντας το ταξίδι του αξιαγάπητου αρκούδου στην πατρίδα του, το Περού, για να ξανασμίξει με τη θεία του Lucy. Το μόνο πρόβλημα; Η θεία Lucy δεν βρίσκεται πουθενά, οπότε εναπόκειται στον Paddington και την οικογένεια Brown να εξερευνήσουν το τροπικό δάσος του Αμαζονίου και τις βουνοκορφές του Περού στην προσπάθειά τους να τη βρουν. Αυτό είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις, καθώς ο Paddington εξακολουθεί να προσελκύει τους μπελάδες...

Στην ταινία Paddington in Peru ο Ben Whishaw δίνει και πάλι τη φωνή του αδέξιου αλλά γοητευτικού αρκούδου, ενώ συμμετέχουν οι Hugh Bonneville, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Julie Walters και Jim Broadbent ως διάφορα μέλη της οικογένειας Brown και οι φίλοι τους. Η Sally Hawkins, η οποία υποδύθηκε τη Mary Brown στις δύο πρώτες ταινίες Paddington, παρέδωσε το ρόλο στην Emily Mortimer για το threequel. Στα νέα πρόσωπα περιλαμβάνονται η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Colman και ο Antonio Banderas, τον οποίο ο Paddington συναντά όταν προσγειώνεται στο Περού.

Σε περίπτωση που σας ξέφυγαν, οι ταινίες Paddington 1 και 2 ήταν τόσο κριτικές όσο και εμπορικές επιτυχίες. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2014 και ακολουθήθηκε από ένα γεμάτο αστέρια sequel το 2017, το οποίο σύστησε στον κόσμο τη βίαιη ευφυΐα του Knuckles McGinty, τον οποίο υποδύεται ο Brendan Gleeson.

Το Paddington in Peru θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Loading