Παίξε το διασκεδαστικό battle royale game στο σημερινό Google Doodle!

Το σημερινό Google Doodle είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που θυμίζει battle royale και γιορτάζει το «Popcorn!» Η υπόθεση αυτού του παιχνιδιού είναι ότι είστε ένας σπόρος καλαμποκιού σε μια κυκλική αρένα και μια ράβδος βουτύρου στη μέση εκτοξεύει βλήματα που θα σας εκτοξεύσουν αν χτυπηθείτε δύο φορές.

Χρησιμοποιήστε τα βελάκια στον υπολογιστή ή το εικονικό joystick όταν παίζετε σε οθόνη αφής για να μετακινηθείτε, ενώ υπάρχουν τρεις τύποι σπόρων που ο καθένας έχει τη δική του ικανότητα στην οποία έχετε πρόσβαση αγγίζοντας ταν (ή πατώντας το spacebar στον υπολογιστή): Θεραπεία, Ασπίδα, Πιάσιμο & Ρίψη.

Ανταγωνίζεστε 59 άλλους παίκτες για να είστε ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος. Εκτός από το να παίζετε σόλο (με άλλα άτομα που έκαναν κλικ στο Doodle), υπάρχει και λειτουργία ομάδας όπου μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους μέσω ενός link που μπορείτε να μοιραστείτε.

Όπως πάντα, μπορείτε να ξεκινήσετε το Popcorn! Doodle από το google.com, τη σελίδα νέας καρτέλας του Chrome και την εφαρμογή Google σε Android ή iOS.

Loading