Phone Link: Απαντήσεις σε SMS μέσω AI για τους χρήστες Windows 11 και Android

Το 2018, η Microsoft λάνσαρε για πρώτη φορά το Your Phone, μια εφαρμογή που είχε σχεδιαστεί για να συνδέει το Android smartphone σας με τον Windows PC σας. Λίγα χρόνια αργότερα, η εταιρεία άλλαξε το όνομα της εφαρμογής σε Phone Link. Έκτοτε, η Microsoft προσθέτει περισσότερες λειτουργίες στην εφαρμογή και πρόσθεσε επίσης υποστήριξη για συσκευές iOS/iPhone το 2023.

Τώρα, η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα λειτουργία για τους χρήστες του Windows 11 με Android smartphones. Πρόκειται για μια AI-based λειτουργία γραπτών μηνυμάτων που ονομάζεται Suggested Replies, η οποία μπορεί να δημιουργήσει απαντήσεις στα SMS σας.



Ακολουθούν οι πληροφορίες από το blog:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού στην εφαρμογή Phone Link για χρήστες Android: Τις προτεινόμενες απαντήσεις. Με τη βοήθεια του βασιζόμενου στο cloud έξυπνου μοντέλου προτάσεων μας, η λειτουργία αυτή έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων σας απρόσκοπτη και πιο αποτελεσματική. Με τις Προτεινόμενες απαντήσεις, θα βλέπετε 3 σχετικές με τα συμφραζόμενα απαντήσεις για να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτές όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα. Η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως. Απλώς επιλέξτε μια προτεινόμενη απάντηση και θα αποσταλεί αμέσως. Οι προτεινόμενες απαντήσεις αρχίζουν να διατίθενται στους Windows Insiders σε όλα τα κανάλια με έκδοση Phone Link 1.24051.98 και νεότερη.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με το πότε η νέα λειτουργία Suggested Replies θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες του Phone Link. Δεν υπάρχει επίσης καμία πληροφορία για το πότε ή αν αυτή η λειτουργία θα προστεθεί στην έκδοση iOS της εφαρμογής.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Microsoft πρόσθεσε μια λειτουργία στην εφαρμογή Phone Link για χρήστες Android που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν το Android smartphone τους ως webcam για τους υπολογιστές τους με Windows 11. Και πάλι, αυτή η λειτουργία δεν έχει προστεθεί ακόμη στους χρήστες του iOS.

[Microsoft]

Loading