PlayStation DualSense Edge: Ακόμα πιο εύκολη η χρήση και η παραμετροποίηση μέσω PC

Τον Αύγουστο του 2022, η Sony ανακοίνωσε για πρώτη φορά το κορυφαίο ασύρματο χειριστήριο PlayStation DualSense Edge. Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του, υποστηρίζει το remapping όλων των κουμπιών του και την προσαρμογή των ρυθμίσεων για τους μοχλούς και τις σκανδάλες (triggers) του. Τώρα, η Sony αποκάλυψε ότι επιτρέπει πλέον στους κατόχους του χειριστηρίου να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις του σε έναν υπολογιστή με Windows 10 ή 11, καθώς και να ενημερώνουν το firmware του χειριστηρίου από το PC.

Η Sony αναφέρει ότι η εφαρμογή PlayStation Accessories Windows (σ.σ. μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του PlayStation) μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των κουμπιών και άλλων ρυθμίσεων του χειριστηρίου DualSense Edge. Το χειριστήριο μπορεί να συνδεθεί σε έναν υπολογιστή με Windows μέσω καλωδίου USB ή μέσω ασύρματης σύνδεσης Bluetooth. Μόλις γίνει αυτό, οι κάτοχοι του χειριστηρίου μπορούν να προσαρμόσουν και να αποθηκεύσουν ρυθμίσεις για έως και τέσσερα προφίλ.

Μια ξεχωριστή σελίδα υποστήριξης στην ιστοσελίδα του PlayStation προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να προσαρμοστεί με την εφαρμογή. Όλα τα κουμπιά του DualSense Edge μπορούν να αλλάξουν τις λειτουργίες τους μέσα από την εφαρμογή. Επιπλέον, η ευαισθησία των μοχλών του χειριστηρίου μπορεί να προσαρμοστεί στην εφαρμογή, μαζί με τις νεκρές ζώνες τους.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν αλλαγές στο εύρος εισόδου, να αλλάξει την ένταση της δόνησης και του εφέ ενεργοποίησης των triggers. Έτσι, το ασύρματο χειριστήριο PlayStation DualSense Edge μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί και περισσότερο ως χειριστήριο για PC.

Loading