Πρώτο trailer για τη live-action μεταφορά της Χιονάτης!

Το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο live-action remake της Χιονάτης (Snow White) της Disney είναι γεγονός. Στο σύντομο κλιπ, η Rachel Zegler είναι ντυμένη με αναμφισβήτητα μια πολύ διαφορετική εκδοχή του φορέματος της Χιονάτης από ό, τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και ξεφαντώνει στο δάσος όπου συναντά τους επτά νάνους και η ομάδα τραγουδά το κλασικό τραγούδι "Whistle While You Work".

Σε άλλο σημείο, η κακιά βασίλισσα που υποδύεται η Gal Gadot σχεδιάζει την εκδίκησή της και την ακούμε να κάνει την περιβόητη ερώτηση: "Καθρέφτη καθρεφτάκι μου στον τοίχο, ποια είναι η ωραιότερη απ' όλες;" πριν μεταμορφωθεί σε γριά γυναίκα και κατευθυνθεί στο δάσος για να βεβαιωθεί ότι η Χιονάτη θα δαγκώσει το δηλητηριώδες μήλο. Επίσης, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Andrew Burnap ως Jonathan.

Το καστ περιλαμβάνει τον Ansu Kabla ως Huntsman, την Dujonna Gift ως Maple και τον Martin Klebba ως Grumpy. Ο Marc Webb (The Amazing Spider-Man) σκηνοθετεί σε σενάριο των Greta Gerwig και Erin Cressida Wilson.

Αν και η ταινία απέχει πολύ από την πρώτη live-action προσαρμογή της Χιονάτης (τελευταίο ήταν το Snow White and the Huntsman), είναι η πρώτη που αποτελεί άμεσο remake της αρχικής ταινίας του 1937, η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο παραμύθι των αδελφών Γκριμ του 1812.

Η Χιονάτη αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 21 Μαρτίου 2025.

Loading