Proton Docs: Ο νέος ανταγωνιστής των Word και Google Docs με έμφαση στην ιδιωτικότητα

Η Proton ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο με το οποίο διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το Proton Docs έρχεται για να ανταγωνιστεί τα Google Docs, το Microsoft Office και άλλες εφαρμογές, προσφέροντας στους χρήστες δυνατότητες επεξεργασίας εγγράφων και συνεργασίας με έμφαση στην ασφάλεια και την ιδιωτικότητα. Η Proton διαφημίζει την τελευταία της εφαρμογή ως "ασφαλή εναλλακτική λύση στο Google Drive και τα Docs" και μια σταθερή επιλογή για την υγειονομική περίθαλψη, τα μέσα ενημέρωσης, την οικονομία, τη δικαιοσύνη και άλλες βιομηχανίες που συχνά ασχολούνται με ευαίσθητα δεδομένα.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του Proton Docs περιλαμβάνουν πλούσια επεξεργασία κειμένου με προηγμένες δυνατότητες μορφοποίησης, ευρεία συμβατότητα με δημοφιλείς μορφές εγγράφων όπως το Word (docx), συνεργασία και σχολιασμό σε πραγματικό χρόνο, υποστήριξη εικόνων και πολλά άλλα. Το Proton Docs υποστηρίζει επίσης χαρακτηριστικά από την πρόσφατα εξαγορασθείσα Standard Notes. Περιλαμβάνουν markdown, rich text, code blocks, checklists και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Proton υπόσχεται να το διατηρεί κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο από προεπιλογή και να μην συλλέγει ποτέ κανένα από τα δεδομένα σας.

Όπως και άλλες υπηρεσίες της Proton, το Proton Docs προσφέρει μια δωρεάν βαθμίδα για όλους τους χρήστες με δωρεάν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες. Πρόσθετες λειτουργίες είναι διαθέσιμες για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν συνδρομή. Η Proton δεσμεύεται ότι θα προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά σε μελλοντικές ενημερώσεις. Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν βελτιωμένη συνεργασία και νέα εργαλεία που θα διευκολύνουν τη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων με τους συναδέλφους τους.

Loading